YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mor un pare després d'esclatar un producte a la festa prèvia al naixement del seu bebè

La festa del 'gender reveal' és popular als Estats Units

Fotografia d'uns regals
La celebració moderna del 'gender reveal' s'ha convertit en un fenomen perillós per l'ús de petards | Cedida

Cop duríssim a una família de joves que estaven a l'espera d'una de les notícies més boniques de la seva vida, l'arribada del seu nadó. Precisament, aquesta parella, la protagonista de la història, quan descobreix que està esperant un fill comencen els seus nou mesos d'il·lusió més intensos, però, sobretot, de continus plans.

I és que és una realitat que l'arribada d'un fill comporta al fet que cal organitzar moltes coses, i també pensar com es revelarà la gran notícia a familiars i amics. En aquest instant és on comença el conegut 'màrqueting neonatal', dirigit a atreure a aquests futurs pares, sobretot, primerizos.

Anys enrere resultava més senzill el fet de comunicar el sexe del petit o petita, o fins i tot a l'hora dels batejos en el qual el regal estrella eren els caramels. Ara hi ha múltiples esdeveniments en els quals es pot prendre part mentre s'espera l'arribada del nou membre de la família: aquestes, entre altres, serien les 'ecografies emocionals', els ja coneguts 'babyshowers', el maquillatge en les panxes de les mares o les festes de 'gender reveal', dirigides i organitzades a fi de descobrir el sexe del futur bebè d'una forma més original i lluny de la quotidianitat.

En qualsevol cas, unes festes molt originals i divertides, encara que s'ha demostrat que aquest tipus de festes poden ser d'allò més perilloses. Un esdeveniment terrible per a la parella protagonista que va desencadenar en uns incendis que van assolar Califòrnia (els Estats Units) el passat estiu, com a desencadenant d'aquestes festes.

Les principals conseqüències d'aquestes festes són els dispositius involucrats en la revelació del gran secret, que solen ser aparells pirotècnics que, si no s'utilitzen de manera correcta o si hi ha alguna fallada en el seu mecanisme, la realitat de la festa pot ser ben diferent.

Tal com informa el canal de notícies 'NBC', la policia va acudir al domicili del mort després que diversos veïns fossin testimonis de l'explosió succeïda diumenge passat al migdia. Ja allí, es va confirmar la defunció de Pekny per culpa d'una fallada en l'aparell que estava construint. L'home es trobava en aquests moments en companyia del seu germà Michael, que també va resultar ferit de gravetat a la cama.

La realitat d'aquestes festes davant l'arribada dels nadons

Per a aquesta mena de festes s'utilitzen aparells pirotècnics en els quals qualsevol fallada, per petita que sigui, pot acabar en desastre. De moment les recerques no han pogut confirmar per què va explotar el dispositiu, encara que un portaveu va declarar al diari 'Times Herald-Rècord' que en cap cas s'havia construït el dispositiu amb 'propòsits malignes'. La policia continua investigant l'ocorregut.

La realitat és que aquesta no és la primera víctima mortal en aquesta mena de festes, perquè fa tan sols unes setmanes, un altre pare estatunidenc moria per l'explosió d'un dels típics canons que s'usen per a aquests esdeveniments, o un altre estatunidenc, encara que aquest no va causar mort, sinó que va ser ferit després que un petard li colpegés. És la mateixa inventora del concepte del 'gender reveal', la 'influencer' estatunidenca Jenna Karvunidis, la que es posiciona totalment en contra d'aquestes festes, i ha demanat en reiterades ocasions als futurs pares que busquin maneres més segures de celebrar l'arribada dels seus petits.


Comentaris

envia el comentari