L'exconseller Jordi Turull, compareixent a la comissió d'investigació del 155 al Parlament, el 28 de gener de 2020

Mor el pare de Jordi Turull a causa d'una greu malaltia

Ha traspassat als 80 anys

El pare de Jordi Turull, Mingo Turull, ha mort aquest dimarts a conseqüència d'una greu malaltia als 80 anys. Turull ha estat autoritzat a sortir de la presó per acompanyar a la seva família. De fet, el passat mes d'agost l'exconseller ja va haver de demanar un permís extraordinari al Tribunal Suprem per visitar al seu pare a l'hospital, que es trobava en un estat greu de salut.

 

Les xarxes socials s'omplen de missatges de condol

Davant d'aquesta defunció, les reaccions a les xarxes socials no s'han fet esperar. El president de la Generalitat, Quim Torra, l'expresident Carles Puigdemont, l'exconseller empresonat Joaquim Forn o Gabriel Rufián d'ERC són algunes de les personalitats que han enviat un missatge de condol a Jordi Turull i la seva família a través de twitter.

«Vull enviar-vos una forta abraçada i tot el meu suport i el de la Carola. Si us plau, fes arribar el meu condol a la teva mare i a tota la teva família», ha indicat Torra. Puigdemont ha enviat «l'escalf i el condol»  i ha recordat que «el record i l'esperit no moren mai». D'altra banda, Joaquim Forn també ha enviat «tot el suport i afecte» i ha assenyalat que «en aquests moments de trasbals emocional pel traspàs del pare. Més feixuc i dur per la situació injusta que vivim tancats a la presó». Finalment, Rufián ha piulat «una abraçada immensa» a Forn.