Mor als 55 anys Ramon Fandós, professor de l'IES Torredembarra

Formava part de la plantilla de professorat del centre torrenc des de feia una quinzena de cursos

  Aquest dijous, 6 de desembre, va morir el conegut professor de l'Institut Torredembarra, Ramon Fandós, a causa d'una malaltia que patia des de feia unes setmanes. La notícia es va conèixer el mateix vespre del passat dijous, 6 de desembre, dia que es va produir la defunció de Fandós.

Ramon Fandós, conegut professor de l'Institut Torredembarra

La notícia ha consternat la resta de professorat i alumnes del centre, situat al barri de Sant Jordi, però també diverses promocions d'alumnes de l'Institut Torredembarra, del qual era professor de Tecnologia des de feia una quinzena de cursos.
 
Fandós encara formava part actualment de la plantilla de professorat del centre torrenc, el primer institut que va tenir Torredembarra i, per tant, un centre pel qual han passat diverses generacions de torrencs que han conegut, com a professor, Ramon Fandós, que impartia diverses matèries relacionades amb el seu departament docent, el de Tecnologies.
 
Després de la mort de Ramon Fandós el passat dijous 6 de desembre, la seva vetlla es duu a terme aquest divendres, dia 7, al tanatori municipal de Reus, fins a dos quarts de cinc de la tarda, quan es preveu que es faci una cerimònia a la capella del mateix equipament.