Ramon Parés, exregidor d'Ara Parets-ERC, mort als 54 anys el 19 de gener de 2019

Mor Ramon Parés, exregidor d'Ara Parets-ERC, als 54 anys

Patia una malaltia des de feia temps

Ramon Parés, exregidor d'Ara Parets-ERC a l'Ajuntament de Parets del Vallès (Vallès Oriental), ha mort la matinada d'aquest dissabte als 54 anys. Així ho confirmava el mateix partit en un comunicat al seu web. 

Fundador i portaveu de la PAH

Parés havia estat també portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH). De fet, n'era un dels fundadors al poble  i va representar l'entitat a tot Catalunya davant del BBVA. 

Veí del barri del Mirador de Gallecs, Parés començava la seva trajectòria política el 2015 com a número 2 a la llista d'Ara Parets-ERC. Seria regidor a l'oposició durant una legislatura i impulsaria diverses accions com a independent dins el grup republicà. Va treballar, per exemple, en la Taula d'Emergències Socials i la promoció de l'habitatge públic protegit

El maig de 2019 Parés es presentaria a les eleccions en el número 16 de la candidatura republicana, tot i les limitacions que li suposava la seva malaltia que patia des de feia temps, segons avança 'El 9 Nou'. L'Ajuntament de Parets ha expressat el seu condol a la família a través de Twitter.

També et pot interessar...