VÍDEO URGENT

⚫️ Una avioneta catalana s'estavella a Navarra

Mor l'actriu Rosa Morales amb 55 anys

L'actriu va participar en sèries d'èxit com 'Médico de familia' o 'Todos los hombres sois iguales'
La actriu Rosa Morales ha mort | TWITTER | Twitter

 

L'actriu Rosa Morales Kucharski ha mort amb 55 anys deixant una àmplia carrera professional en la qual s'ha donat a conèixer al gran públic a través dels seus treballs en sèries de gran èxit com 'Médico de familia', 'Todos los hombres sois iguales', 'Los ladrones van a la oficina' o 'La casa de los líos'.

 

L'actriu ha mort amb 55 anys

El món de la interpretació plora la mort de l'actriu madrilenya, que a banda de sortir en les millors sèries espanyoles, també ha aparegut en nombroses pel·lícules com 'Los amantes del Círculo Polar' o 'Camino' en les quals es va posar a les ordres d'alguns dels millors directors de cinema d'Espanya com seria el cas de Julio Médem i Javier Fesser respectivament.

 

La Unió d'Actors dona a conèixer la pèrdua

La Unió d'Actors, a través del seu perfil en Twitter, ha estat l'encarregada de donar a conèixer la trista pèrdua. Ho ha fet amb el següent missatge: «Triste despedida, hoy nos toca decir adiós a la actriz, directora de casting y profesora de @EstudioCorazza Rosa Morales. Nuestro más sincero pésame a sus familiares y amigos. Descansa en paz». L'actriu, també exercia com a directora de càsting i fins i tot com a professora de teatre en l'Estudi de Juan Carlos Corazza, on ella es va formar.

 

Amics i companys de Rosa Morales lamenten la seva mort

Res més publicar-se aquesta tràgica notícia, molts són els amics, companys de professió i fins i tot alumnes que han utilitzat les xarxes socials per a mostrar el seu dolor pel succeït. Anabel Alonso, Adriana Ozores, Elia Galera, Juan G. Verdú o Daniel Albadalejo són uns dels professionals del món del cinema, el teatre o la televisió que han donat el seu condol a la família i que han mostrat la seva tristesa davant la defunció de Morales.