Imatge d'arxiu de la segona edició del Mercat de Segona Mà

El Morell celebra la tercera edició del Mercat de Segona Mà

La cita serà aquest diumenge 20 de novembre a la Rambla

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell organitza aquest diumenge 20 de novembre la tercera edició del Mercat de Segona Mà. L'esdeveniment se celebrarà a la Rambla del municipi entre les 10 i les 14 hores. Aquesta tercera cita arriba després del gran èxit de les dues primeres edicions.

La regidora de l'àrea, Mònica Casas, ha assenyalat que «hem vist que és una iniciativa que funciona molt bé, i les persones que han participat en les anteriors edicions ens demanaven de repetir». En aquest sentit, ha afegit que «aquests mercats són una oportunitat excel·lent per desfer-se d’objectes que ja no s’utilitzen i, al mateix temps, permetre que altres persones adquireixin a bon preu productes que encara estan en bon estat».

Casas ha recordat que el lema de la cita és 'Ven allò que no utilitzes, troba allò que no necessites' i que amb aquest sistema «s’afavoreix la reutilització i es redueixen els residus».

Un vermut popular per completar l'esdeveniment

La jornada de trobada i intercanvi es complementarà amb un vermut popular obert a tothom, que començarà a les 12 hores. El preu d'inscripció és de 6 euros per una taula i de 10 euros per dues taules. Les persones interessades poden adreçar-se al Centre Cultural del Morell en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, abans de dimecres 16 de novembre.

Aquelles persones que desitgin més informació poden escriure un correu electrònic a centrecultural@morell.altanet.org o bé trucar al 977 84 21 76.