Moren de coronavirus dues infermeres bessones amb tres dies de diferència a Anglaterra

Les dones treballaven a l'Hospital Universitari de Southampton

Imatge d'un hospital exclusiu per a pacients amb coronavirus
Les dues germanes bessones van morir amb tres dies de diferència | EFE

La crisi de la pandèmia del coronavirus ens porta dia rere dia històries de tota mena. Aquest dilluns coneixíem el cas d’una parella que es va casar a l’hospital abans de la mort de l’home. Doncs bé, avui descobrim la trista història de dues germanes bessones infermeres que van traspassar la setmana passada a causa de la Covid-19.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Van morir amb tres dies de diferència

Segons informa Sky News, les britàniques Katy i Emma Davis van presentar símptomes de coronavirus abans de ser ateses a l’Hospital Universitari de Southampton, Regne Unit, lloc on treballaven. Un cop allà, i després de donar positiu per Covid-19, els seus companys van intentar fer tot el que tenien el seu abast per salvar-les però no va ser possible.

Katy, pediatra, va morir dimarts passat i tres dies més tard, divendres, va traspassar la seva germana Emma, infermera quirúrgica. «La infermeria era més que una feina per a ella», confessava una directiva de l’hospital sobre Katy. Per una altra banda, el portaveu del centre hospitalari assegurava que Emma era una «excel·lent infermera, tranquil·la, alegre i bona líder. Era volguda per tots i era un valuós membre de la plantilla mentre va estar amb nosaltres».


Comentaris

envia el comentari