Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Moren dos pacients amb coronavirus a l'hospital de Blanes

Les dues persones ja tenien patologies prèvies

Imatge de l'Hospital de Blanes
L'hospital de Blanes registra les dues primeres morts per coronavirus | CatalunyaDiari

Dues persones van morir ahir dilluns a l'hospital de Blanes  (Selva) a causa del coronavirus. Aquestes han estat les primeres morts per coronavirus que s'han registrat en aquest centre hospitalari, i s'ha confirmat que les dues persones ja tenien patologies prèvies que haurien agreujat la situació. 

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

Més de 50 contagis al Maresme i la Selva

Ja s'han registrat 18 persones hospitalitzades amb el covid-19 a Blanes, i s'ha pogut saber que una de les dues persones que va perdre la vida era un home de 79 anys i veí del municipi. 

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que gestionen els hospitals de Calella i Blanes, informen que ja són 32 les persones que estan hospitalitzades pel virus, a més a més dels 28 professionalssanitaris que també han donat positiu a les proves.

A la Regió Sanitària de Girona, es van confirmar quatre morts, que sumant les dues de Blanes, ja sumen un total de 36 les víctimes que han perdut la vida per la pandèmia del coronavirus.

Demanen quedar-se a casa

Per tal que la població prengui consciència de la situació, el personal d'infermeria de la planta d'hospitalització de l'hospital de Blanes van fer públic un vídeo a través de les xarxes socials on es demanava a la població quedar-se a casa. 

Catalunya, la segona comunitat autònoma amb més afectats

Madrid segueix sent la comunitat més afectada pel coronavirus, amb 12.352 contagiats 1.535 morts. Catalunya se situa en segon lloc amb un total de 9.937 infectats, 2.073 més que ahir. Des del Departament de Salut de la Generalitat ja s'han confirmat 516 morts, i s'estima que més de 780 pacients es troben en estat greu