Pla de Carlos Marín, cantant espanyol del grup Il Divo

Mor Carlos Marín, cantant espanyol d''Il Divo'

El cantant espanyol estava en coma induït després de contagiar-se de Covid-19

Màxima consternació al món de la música. Carlos Marín, el cantant espanyol integrant de l'icònic grup 'Il Divo', ha mort amb 53 anys a causa de la Covid-19, ja que es trobava en coma induït després d'haver-se contagiat. La notícia, en concret, l'ha donat a conèixer el mateix grup musical al seu compte oficial de Twitter.

«Amb gran pesar els hi fem saber que el nostre amic i soci Carlos Marín ha mort. Els seus amics, familiars i fans el trobaran a faltar. Mai hi haurà una altra veu o esperit com el de Carlos», diu el tuit.

A més, cal destacar que Carlos Marín ja estava ingressat a l'hospital Manchester Royal, situat al Regne Unit. Tot i que Marín, de només 53 anys, havia estat vacunat, es trobava en coma induït a causa de la Covid-19.

Malgrat que Marín tenia previst oferir un concert amb el grup 'Il Divo' a la Corunya, a Galícia, aquest dimecres 22 de desembre, el cantant va començar a trobar-se malament en els últims dies fins a acabar a l'hospital.

Imatge promocional del quartet Il Divo
Quartet 'Il Divo', amb Carlos Marín al centre | Cedida

«Et trobarem molt a faltar»

La notícia ha generat gran consternació, ja que ningú esperava que es produís aquest desenllaç tan terrible.

«Durant 17 anys, tots quatre hem estat junts en aquest increïble viatge d''Il Divo', i trobarem a faltar al nostre estimat amic. Esperem i resem perquè la seva bella ànima descansi en pau. Amb amor: David, Sebastien i Urs», ha comunicat el grup d''Il Divo'.

Carlos Marín va néixer a Alemanya, i amb 12 anys va començar la seva carrera musical a Madrid en òperes i sarsueles. Però, va ser en 2004 quan la seva vida va fer un tomb totalment radical acceptant l'oferta d''Il Divo'.

Foto de Carlos Marín
Carlos Marín es trobava en coma a l'hospital de Manchester | CEDIDA

El grup, fundat pel polèmic i conegut Simon Cowell, jurat de 'The X-Factor', era aleshores un dels més coneguts del món. I és que, sense anar més lluny, el grup ha venut més de 35 milions de discos a tot el món.

Carlos Marín també tenia una carrera en solitari, ja que l'any passat va publicar un disc titulat 'Portrait'. Aquest va ser molt celebrat per tots els seus fans, ja que es llançava amb el mític 'Bohemian Rhapsody' de Queen, entre altres èxits.

Finalment, la història de Marín ha acabat de manera sorprenent aquest trist diumenge, 19 de desembre. «Trobarem a faltar al nostre estimat amic», diuen ara els seus amics d''Il Divo'.