Els Mossos han detingut tres homes que planificaven un assassinat a Barcelona

Detenen dos joves per un cas de robatori amb força dins un vehicle a Tarragona

Els fets van passar fa una setmana al carrer Perafort | Un dels arrestats és menor d'edat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves de Tarragona per un presumpte cas de robatori amb força que va tenir lloc fa uns dies al carrer Perafort de la capital tarragonina. Els arrestats són un noi de 19 anys i nacionalitat marroquina i un menor d'edat, de 16 anys, de nacionalitat espanyola, tots dos coneguts per altres episodis sospitosos als barris de PonentEls fets van tenir lloc el passat 12 de maig, però la detenció no es va produir fins al passat dijous, 16 de maig.

El propietari del vehicle va sorprendre els joves a l'interior del vehicle després de fer malbé una de les portes per entrar-hi, segons han detallat els Mossos. Els presumptes autors del robatori, però, van aconseguir fugir i això va retardar el procés de detenció durant quatre dies. No obstant això, el fet que ja fossin coneguts a la zona va facilitar la seva identificació i arrest pocs dies després de la denúncia de l'incident.

Un dels joves detinguts per presumpte robatori a Tarragona és un menor d'edat de 16 anys

El major d'edat va passar ràpidament a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona, d'on va sortir en situació de llibertat amb càrrecs. El menor d'edat, d'altra banda, va haver de declarar a la comissaria dels Mossos a petició de la Fiscalia de Menors, i un familiar es va fer càrrec de la seva custòdia. El carrer Perafort, on va tenir lloc el presumpte intent de robatori, es troba a tocar del conegut camp de futbol municipal de la Granja, a Ponent.

També et pot interessar