Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home amb camisa blanca i corbata negra s'asseca la suor del front davant d'una botiga de Movistar.

Movistar respira alleujat després de superar un moment crític: els seus clients no ho sabien

Movistar registra una dada molt positiva quant a la captació de clients, trencant una mala ratxa de 6 anys

Movistar s'ha enfrontat a una pèrdua constant de clients durant l'últim lustre. L'aparició de nous operadors i la brutal competència que hi ha amb Orange i Vodafone el va portar a anar deixant-se usuaris pel camí. Tot i això, sembla que la situació està començant a canviar de rumb.

El mercat de les telecomunicacions és extremadament competitiu, amb empreses lluitant per oferir els millors preus i serveis. Tant Movistar com la seva marca secundària, O2, han aconseguit una cosa inèdita. No es veia des del 2018.

I és que per primera vegada en sis anys han aconseguit un saldo positiu a la suma d'altes i baixes de clients. Tot i que no s'han revelat les dades concretes, se sap que el juny del 2024 les dues marques van créixer en nombre d'usuaris.

Dona amb un telèfon mòbil a la raja i el logo de movistar a l'esquerra
Cada vegada més clients de fix i mòbil confien a Movistar | Pexels, Movistar

Aquest creixement és significatiu, ja que Telefónica no havia registrat números positius al mercat de fix i mòbil al mateix temps en aquest temps. En ocasions anteriors, havia aconseguit créixer en un dels dos segments, però mai en tots dos alhora.

Movistar té la clau de l'èxit

Les bones dades de Movistar i O2 no són fruit de la casualitat. L'empresa ha anat incorporant noves estratègies que estan sent molt valorades pels usuaris.

O2 compta amb una tarifa fixa de 30 euros que inclou 300 megues de fibra i 10 gigues de dades mòbils. També disposa de diferents plans intermedis que són molt competitius. Això sí, sense necessitat d'entrar a la batalla de preus que presenten Digi i Lowi.

Per la seva banda, Movistar té com a principals atractius un 10% de descompte al servei miMovistar i una connexió de fibra d'1 Gpbs per 35,90 euros. També va rebaixar el preu de les dades il·limitats, publica Adsl Zone .

Movistar comença a agafar posició

A Movistar ja es preparen per a tot el que vindrà a partir del setembre. És bo que els deures es vagin fent també durant l'estiu. En qüestió d'un mes començarà ja la temporada de futbol, ia partir d'aquí repuntaran els clients.

Muntatge d´una persona davant de la televisió amb un comandament i la imatge d´uns amics gaudint
Movistar té moltes esperances al començament de LaLiga a l'agost | Proxima Studio

Però és al setembre, un cop finalitzades les vacances, quan es produeixen més novetats i canvis.

En qualsevol cas, les dades de Movistar i O2 resulten molt positives i hi ha motius per il·lusionar-se a Telefónica. Unes ofertes atractives i una gestió eficient han permès a la companyia canviar la situació de manera dràstica.

Aquest canvi de tendència és una bona notícia no només per a l'empresa, sinó també per als usuaris, que poden esperar millores contínues als serveis que reben. Movistar està prenent aire en un moment especialment delicat, i tot indica que continuarà avançant en la direcció correcta.