Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´una botiga Movistar i un home endat

Movistar pot perdre els seus clients per aquesta idea que no ha agradat res

Movistar sorprèn els seus usuaris suprimint de la programació deu canals centrats únicament en el cinema

Movistar ha pres una decisió que ha deixat molts dels seus clients sorpresos i decebuts. La seva plataforma de televisió, Movistar Plus+ decidia suprimir recentment els canals Multi Cine, que eren deu canals temàtics dedicats al setè art. Aquesta mesura ha generat un gran enrenou entre els usuaris, que ja no podran gaudir d'aquests continguts especialitzats.

Aquests canals han estat eliminats de la graella de programació. Només quedarà disponible un canal genèric, que operarà al dial 16. Els altres canals, que oferien contingut temàtic, han estat esborrats, deixant els usuaris sense accés a ells.

Una persona amb un comandament a distància i un televisor al fons, mentre que a l'esquerra una dona aixeca el polze somrient
Se suprimeixen deu canals de cinema a Movistar | Proxima Studio, Getty Images

Movistar haurà de cercar alternatives

Aquesta decisió ha estat un cop dur per als amants del cinema que gaudien de la varietat i especialització que oferien aquests canals. Van començar el seu camí l'1 de setembre del 2021 sota el nom de Clic Cine i el 2023 van adoptar la denominació de Multi Cine. Al llarg d'aquests tres anys, els canals s'han anat substituint mensualment, encara que de vegades especials es feien canvis addicionals.

Els darrers deu canals Multi Cinema de Movistar Plus+ van ser aquests:

  • Dial 200: Multi Orgull
  • Dial 201: Multi Criatures monstruoses
  • Dial 202: Multi Del paper a la pantalla
  • Dial 203: Multi reines de l'humor
  • Dial 204: Multi Nazisme a la pantalla
  • Dial 205: Multi Bond, tot Bond
  • Dial 206: Multi Superherois
  • Dial 207: Multi Clint Eastwood
  • Dial 208: Multi Directores espanyoles
  • Dial 209: Multi Cine nòrdic

Cal destacar que només era possible accedir a aquests canals si tenies contractat el paquet Cinema i accedies a Movistar Plus+ des del descodificador UHD. Aquesta exclusivitat feia que els canals Multi Cine fossin un atractiu addicional per als subscriptors d'aquest paquet.

Una dona maneja el comandament a distància davant del televisor, i al cercle, el logo de Movistar
Movistar Plus+ haurà de buscar alternatives per mantenir contents els usuaris | Kaspars Grinvalds, Movistar Plus+

Movistar ja coneix la reacció dels clients

L'eliminació dels canals Multi Cine ha generat una onada de reaccions entre els usuaris de Movistar Plus+. Molts han expressat el seu descontentament en xarxes socials i fòrums. Lamenten la pèrdua d'aquest contingut temàtic de qualitat.

Els usuaris se senten decebuts per la decisió de l'operadora, ja que consideraven que els canals Multi Cine eren un valor afegit a la seva subscripció.

Tot i que Movistar Plus+ continua oferint una àmplia varietat de canals i serveis de streaming, aquesta supressió deixa un buit difícil d'omplir. Una opció per als amants del cinema és explorar altres plataformes de streaming que ofereixen una àmplia selecció de pel·lícules i sèries. Serveis com Netflix, Amazon Prime Video i Disney+ compten amb un extens catàleg de contingut cinematogràfic que pot satisfer les vostres necessitats.

Movistar haurà de treballar ara per oferir noves alternatives i continguts que compensin aquesta pèrdua.