Multen Gerard Piqué per estacionar el seu cotxe en un pas de vianants a Barcelona

L'incident va ocórrer la nit de les protestes de dimarts a la capital catalana | La sanció no inclourà la retirada de punts

La Guàrdia Urbana va multar a Gerard Piqué per estacionar el seu cotxe en un pas de vianants
La Guàrdia Urbana va multar-lo per estacionar el seu cotxe en un pas de vianants | Cedida

Gerard Piqué va haver d'obeir ordres policials ahir al vespre a Barcelona, mentre tenien lloc les protestes radicals per la sentència. Segons informa 'Telecinco', el jugador del FC Barcelona va estacionar el seu vehicle en un pas de vianants pròxim al restaurant on sopava amb els seus amics i familiars. Així mateix, una patrulla de la Urbana va demanar-li que retirés el cotxe després de confirmar que realment era seu. Les mateixes fonts relaten que els agents van interposar-li una multa de 200 euros sense retirada de punts del carnet.

Cinc anys des del primer incident conegut

Cal recordar que Piqué ja té historial en infraccions viàries: fa cinc anys, el futbolista va estacionar el cotxe del seu germà en un espai especial destinat a autobusos. Ara bé, aquell dia la situació va ser més mediàtica, ja que el central blaugrana va atacar verbalment les autoritats, etzibant que li tenien «enveja» perquès és famós.

També et pot interessar...


Comentaris
Inma
Desde quan el mossos possen multes d'aparcament?
X
La notícia diu que la multa la va imposar la guardia urbana
Jordi
Pensaba que iba en bicicleta

envia el comentari