Xavi té problemes amb les autoritats de Qatar: s'ha saltat la llei

L'exblaugrana va donar positiu per Covid-19 fa tan sols uns dies

Xavi Hernández
Xavi Hernández ha estat sancionat amb 2.300 euros de multa a Qatar | Instagram

Xavi Hernández s’ha vist amb l’obligació de pagar una multa a Qatar per trencar les normes sobre el coronavirus. L’exblaugrana va trencar els catorze dies de quarantena oficial decretats al seu país de residència, i ara haurà de pagar 10.000 rials – que correspondria a poc més de 2300 euros.

Precisament l’actual tècnic d’Al-Saad va anunciar a finals d’aquest mes de juliol que s’havia contagiat de coronavirus. Pocs dies després, ell mateix va compartir la notícia sobre que ja havia superat la malaltia i tornava amb més força que mai als terrenys de joc.

Qatar registra 112,092 positius per coronavirus, tot i que es manté com un dels països amb menys incidència per comptar només amb 178 morts a causa de la Covid-19. Tot i les dades, el país va decretar catorze dies de quarantena obligatòria per intentar prevenir els contagis.

Xavi i altres companys d'equip han estat sancionats per no respectar el confinament

Xavi Hernández, juntament amb altres companys del seu equip, va saltar-se la quarantena domiciliària tot i haver donat positiu per coronavirus tan sols uns dies abans, fet que li ha costat una multa de 2.300 euros. Altres jugadors d'Al-Saad, com Hammam al-Amin i Abdul Karim Hassan, també van saltar-se la quarantena i han estat sancionats amb la mateixa quantitat de diners.

Cal recordar que la lliga de Qatar va reprendre’s el passat 24 de juliol amb tests ràpids als jugadors, distància de seguretat i les mesures adients per intentar finalitzar els últims partits de la competició. Va ser en un d’aquests tests rutinaris on Xavi va descobrir que era un contagiat asimptomàtic de coronavirus.


Comentaris

envia el comentari