EN DIRECTE

🦠 L'última hora del coronavirus a Catalunya i Espanya

ÚLTIMA HORA

🚨 El coronavirus provoca la pujada d'atur més gran de la història d'Espanya

Els municipis amb l'habitatge més car de Catalunya

El municipi més car per comprar un habitatge a Catalunya és Cadaqués, seguit de Vaquèira
Cadaqués, Alt Empordà, el municipi català més car per viure | Cedida

 

Comprar un habitatge és cada vegada més difícil, sobretot en certs municipis de Catalunya, on el preu per metre quadrat ha arribat a nivells inassolibles. Però quins són els municipis de Catalunya on és més car viure? Cadaqués, Alt Empordà (Girona) és el poble amb l'habitatge més car de Catalunya, segons un estudi publicat pel portal 'idealista.com'.

 

El preu de l'habitatge aquest juliol de 2019 en aquest poble de pescadors és de 5.098 euros per metre quadrat. Darrere seu se situa Vaquèira , amb 4.541 €/m², seguit de Naut Aran (4.424 euros/m²) i Barcelona (4.206 euros/m²). Sitges, Sant Cugat del Vallès, Castelldefels, Sant Just Desvern i Arties es troben per sota dels 4.000 euros/m².

 

Llista dels municipis amb l'habitatge més car d'Espanya | Idealista.com

 

 

Balears, el lloc més car on viure de tot l'Estat

En l'àmbit estatal, les illes Balears encapçalen el rànquing amb molt d'avantatge. L'illa de Formentera es troba al capdavant de la llista, on els preus dels habitatges tenen un preu de 7.401 euros/m². A continuació se situa el municipi mallorquí de Deià (5.343 euros/m²), Eivissa (5.318 euros / m²), Sant Joan de Labritja (5.267 euros/m²) i Sant Josep de Sa Talaia (5.106 euros/m²), de l'illa d'Eivissa.

 

La següent Comunitat Autònoma d'Espanya amb el preu de l'habitatge més car és el País Basc, amb el municipi de Zarautz (Guipúscoa), on el preu és de 4.540 euros/m². Seguidament, es troba la Comunitat de Madrid, amb el municipi de La Moraleja (Alcobendas), on el preu de l'habitatge se situa en els 4.401 euros/m².

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Actualitat