El xef Nandu Jubany minuts abans de l'inici del 'showcooking' fet en el marc de la Jornada Gastronòmica del Calçot a Valls

Nandu Jubany anuncia el tancament temporal del seu restaurant Petit Comitè

El xef amb Estrella Michelin ha carregat contra les restriccions anti-Covid de la Generalitat

Nandu Jubany, xef amb Estrella Michelin, ha anunciat aquesta setmana el tancament temporal del seu restaurant Petit Comitè, ubicat al passatge de la Concepció de Barcelona. Jubany ho ha explicat en una publicació que ha difós aquest dilluns a través de les seves xarxes socials, assegurant que ha d'abaixar la persiana de l'establiment a conseqüència de les restriccions a contra la Covid-19 vigents als bars i restaurants de Catalunya. «No sé quant de temps serà», ha comentat.

El xef català, en un vídeo, ha explicat que «sempre miro de fer vídeos divertits, fer riure i trobar la part bona de tot això que ens està passant, però avui no cal posar bona cara». Jubany ha afirmat que «hem de tancar el Petit Comitè i això fa llàstima, sap greu pels clients», alhora que ha lamentat que «hem de posar 20 treballadors en ERTO». El cuiner ha carregat contra les restriccions imposades pel Govern, afirmant que «no se si la Generalitat té una estratègia que no ens explica, però al final aconseguiran fer molt de mal a la professió i a l'ofici».

«Només volem que ens deixin treballar i fer feliç a la gent que vingui a casa nostra, amb les normes que ens posin», ha lamentat Nandu Jubany, que ha assegurat que «de seguida que ens deixin tornar a treballar, obrirem».

Els tres restaurants de Nandu Jubany a Catalunya, tancats

El tancament del Petit Comitè se suma als de Can Jubany i al de l’hotel Mas Albereda, els altres dos establiments que el xef té a Catalunya. Actualment, només té en funcionament 'Jubany a casa', que ofereix menjar a domicili i per emportar, i el restaurant que té a Andorra, que va obrir portes a principis del mes de gener a l'edifici The Embassy.