Una escola privada de Sant Cugat llança un ultimàtum als pares dels alumnes

Passadís d'una escola
El centre ha denegat la petició de les 380 famílies | Cedida

Davant d'aquesta situació d'excepcionalitat que estem vivint a causa del coronavirus, són molt els que han buscat alguna alternativa per reduir als pagaments que han de fer front mensualment. Entre ells hi ha 380 famílies que han firmat una carta demanant la reducció de la quota d'escolarització del tercer trimestre a Agora International School.

La que és considerada una de les escoles més prestigioses d'Espanya ha declinat la petició de reduir les taxes d'escolarització que l'escola privada té establertes: 790 euros al mes el batxillerat, segons la gerència, i els 900 o 1.000 euros al mes, segons les famílies. De fet, l'escola ha 'posat en joc' les places escolars d'aquells alumnes que tinguin impagaments de cara al curs 2020/2021, tal com recull 'Metropoli abierta'.

Descomptes per l'estat d'alarma

L'escola situada al municipi de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental, ha justificat el seu 'no' amb la congelació de tarifes i els descomptes que ja s'han aplicat a causa de la crisi sanitària. Segons recull el mitjà citat anteriorment, el centre ha retornat els rebuts de març de transport, activitats extraescolars i el del servei de menjador. També ha fet descomptes del 60% en l'ensenyament dels nens i nenes de 0 a 3 anys i del 40% en el cas de l'ensenyament infantil.

L'escola privada ofereix un 50% de descompte a tots els alumnes que tinguin reserva de renovació de la seva plaça per al pròxim curs escolar. D'altra banda, ha organitzat un programa gratuït de reforç acadèmic durant el mes de juliol i ha congelat les tarifes fins al mes de desembre. 


Comentaris

envia el comentari