Imatge d'una dona embarassada tocant-se la seva panxa

Una nena de 13 anys es queda embarassada del seu millor amic de 10 a Rússia

La família ha donat suport a la menor per tirar endavant amb el bebè

Una nena de 13 anys està esperant un bebè a Rússia. S'ha quedat embarassadadel seu millor amic, que té 10 anys, i ha decidit tirar endavant amb el bebè, decisió a la qual també ha donat suport la seva família, molt feliç pels set mesos d'embaràs de la menor.

Els futurs pares es proclamen matrimoni

Els protagonistes de la història i futurs pares són amics des que eren ben petits i naturals tots dos d'una zona de la Sibèria. Ara han canviat el seu estat a Facebook i apareixen com a matrimoni civil

Acusacions d'un pediatre

Nikolai Skorobagatov, pediatra de la zona, és reticent a creure que el nen de 10 anys sigui el pare: «Teòricament és possible, però en aquest cas, sento que han acusat el nen de ser el pare sense ser-ho». Segons apunten alguns coneguts de la família i els informes de la KRSK, la nena hauria tingut diverses parelles. Un examen específic determinaria la paternitat amb plena seguretat.

L'àvia del nadó té càncer

És tal el rebombori que genera el cas, a més, al voltant de dos menors, que  la policia investiga l'embaràs. Els serveis socials també s'hi han involucrat, sobretot perquè  la mare de la nena està malalta de càncer i es pregunten qui es faria càrrec del nadó en cas que li passés alguna cosa. En aquest sentit, el subdirector de l'escola de la nena ha mostrat també total suport a la menor  i s'ha mostrat disposat a ajudar-la en el que calgui.

També et pot interessar...