URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Una nena de quatre anys de Terrassa busca donant de medul·la

Els pares de la menor han iniciat una campanya a les xarxes socials per trobar compatibles amb la Beth, malalta de leucèmia
La Beth té quatre anys i té leucèmia | Instagram (@todosconbeth)

 

La Beth és una nena de quatre anys de Terrassa que necessita donant de medul·la per salvar la seva vida. Els pares de la petita, la Carme i el Raül, són una parella de la capital del Vallès Occidental que han iniciat una campanya a les xarxes socials per tal de trobar una persona compatible amb la seva filla, que va ser diagnosticada de leucèmia el desembre del 2017. 

 

Dos anys més tard, la Beth ha recaigut

La urgència de la situació ha arribat dos anys després, quan a punt de finalitzar el tractament i la lluita contra la seva malaltia, la Beth ha recaigut, cosa que fa que necessiti un trasplantament de medul·la compatible tan aviat com es pugui. És per això que els seus pares i familiars han iniciat una campanya per fer el màxim ressò del cas de la petita de la família per tal d'animar a la gent a fer-se donant i tenir cada vegada més possibilitats de trobar un compatible per la Beth.

 

 

La parella ha fet arribar una carta a la seva escola, el Karmel de Terrassa, on han aconseguit que molts pares s'acostessin a Mútua Terrassa per tal d'intentar ajudar. També aconsellen a través de les xarxes socials visitar el web de la Fundació Josep Carreras, per informar-se sobre el procés de donació i els passos a seguir. «Demanem que, si esteu llegint això, us acosteu a Mútua o a qualsevol hospital que sigui referent en donació de medul·la per fer-vos donants», afirmen.

 

També et pot interessar...