Una desena de nens amb ferides als peus per una piscina de Barcelona

Ja han començat les obres per reparar la piscina infantil

Peus en una piscina
Una desena de nens van tenir ferides als peus després de banyar-se a la piscina-llac | Pixabay

Fa dues setmanes diversos nens van patir ferides als peus quan van utilitzar la piscina-llac del Parc de la Creueta i el Coll després de fer-ne ús en la seva reestrena. En aquells moments es va negar que hi hagués res a l'espai que hagués pogut provocar les ferides. Aquests dimarts però l'Ajuntament de Barcelona anunciava en un comunicat que es realitzaran obres de reparació a la piscina la qual havia estat tancada els dos estius anteriors per «desperfectes en el terra de la mateixa», segons recull el mitjà 'TOT Barcelona'.

Des del consistori han especificat que les obres se centraran a buidar el llac per procedir a fer el polit o substitució de les peces de gresite malmeses tant al perímetre com a les escales de la piscina. 

Una desena de casos

Fins a deu persones van patir ferides als peus després d'utilitzar el llac en la seva reestrena però des de l'Ajuntament es va assegurar que no hi havia «cap punt de risc ni zones de paviment que poguessin provocar ferides» i que s'havien fet les «inspeccions pertinents».

Les ferides als peus es van atribuir a l'acumulació de pedres petites que hi havia al fons del llac i al fet que la pell té una major sensibilitat després d'haver estat en remull durant molta estona.

La piscina-llac ha estat durant dos anys tancada per obres i s'hi han invertit 600.000euros. No obstant això, s'haurà de sotmetre a una nova obra per poder solucionar aquest problema. Les obres es van iniciar ahir mateix tot aprofitant que l'espai està tancat des del passat 17 de juliol a causa de l'augment de casos de coronavirus que hi ha a la ciutat de Barcelona.

La piscina es va sotmetre a un peritatge per determinar quines actuacions s'havien de realitzar per poder reparar el terra de la piscina. L'objectiu és fer les reformes ràpidament per poder reobrir la piscina abans que acabi aquest estiu. Des del consistori calculen que la piscina-llac podrà estar operativa a partir de la segona meitat d'agost i la intenció és que romangui oberta fins a la meitat del mes de setembre.


Comentaris

envia el comentari