Niños Índigo, cristal o arcoíris: su misión en la nueva Era (New Age)

Tot sobre els nens indi i la seva tasca dins de la Nova Era

Aquestes persones, amb molts atributs i una sensibilitat especial, tenen una missió concreta

Es tracta d'una raça nova d'humans, amb una intel·ligència superior. Són persones multidisciplinars, no els costa gens socialitzar i gestionen a la perfecció les noves tecnologies. Aquesta raça perfeccionada va arribar des de l'espai, per tal de fer canvis a l'ADN tradicional dels humans, i la seva arribada es produeix amb la generació que rep el nom de nens indi. Tenen una tasca encomanada: ser els líders de la Nova Era, o 'New Age'. Descobreix-ne tots els secrets a continuació.

Una raça de persones totalment nova i diferent

Els fonaments de les teories sobre els nens indi que resulten més moderades es deriven de les teories de l'evolució de Darwin, tot i que tenen un component pseudocientífic. En aquest cas, els nens indi haurien assolit l'adaptació de les transformacions a nivell evolutiu i s'haurien convertit en  un esglaó més elevat pel que fa als humans.

Aquesta teoria, que parla de l'existència d'una raça humana nova i millorada, es fonamenta també en les teories de la Nova Era d'Aquari, una transformació integral que s'afirma que hauria d'estar liderada per aquests nens tan especials. Aquesta època innovadora s'iniciarà amb uns requeriments diferents, pels quals caldran habilitats d'allò més noves i també caldrà superar determinats obstacles  a nivell mental.

Ara bé, hi ha una altra teoria sobre aquesta nova raça que té un fort component imaginatiu i que afirma que són uns éssers extraterrestres que s'haurien pogut barrejar amb les persones de manera calculada i planificada  per tal de transformar la seva genètica i originar, d'aquesta manera, una raça superior totalment nova i capaç de fer de líder per a les transformacions requerides dins d'aquesta Nova Era o 'New Age'.

Sigui com sigui, aquestes diferents teories s'originen a través de l'obra que va publicar l'autora Nancy Ann Tappe l'any 1982, anomenada 'Understanding Your Life Through Color', és a dir, «Entenent la teva vida a través del color». Tappe explicava que tenia el do de veure l'aura de les persones i que, durant el final de l'època dels setanta, havia percebut una generació nova d'infants, amb l'indi com a color de les seves aures.

  Niños Índigo, cristal o arcoíris: su misión en la nueva Era (New Age)
  Hi ha diverses teories al voltant d'aquesta nova generació d'infants | Horóscopo Mágico
   

  Una mica més endavant, l'any 1998, va aparèixer un altre llibre que es feia ressò d'aquesta teoria: es tracta de 'The Indigo Children: The New Kids Have Arrived', dels autors Jan Tober i Lee Carroll, un matrimoni que es dedicava a la pràctica d'algunes disciplines de la parapsicologia —entre altres, eren mèdiums. Els autors del llibre, de fet, afirmaven que un ens alienígena els havia revelat les dades que van presentar a l'obra, a través d'una conversa telepàtica.

  La revolució originada amb la 'New Age' o Nova Era d'Aquari

  La teoria nova sobre l'inici d'una etapa renovada que reemplaçaria l'antic món decadent apareix durant l'auge contracultural de les dècades dels 60 i dels 70, en un context marcat per l'efervescència del moviment hippy i per la popularitat que aconsegueixen l'alliberament de tipus sexual i racial, les drogues sintètiques, el rock i el moviment antisistema.

  Mentre es duia a terme una reivindicació a favor dels drets civils i una crítica de l'autoritat clàssica, s'originava una idea nova relacionada amb uns càlculs de l'astrologia, dotats d'una càrrega simbòlica colossal: aquesta idea, en concret, afirmava que el 4 de febrer de l'any 1962, després de dos mil·lennis de l'Era de Peixos,  l'alineació dels planetes canviava i es posicionava en consonància amb la constel·lació d'Aquari

  Els orígens de la transició d'aquest període de Peixos fins a la 'New Age' els trobem dins de les disciplines teosòfiques que van aparèixer a les acaballes del segle XIX i que contemplaven els poders mentals infinits. Igualment, es tracta d'una doctrina que va ser clau a l'hora de fer referència, unes quantes dècades després, a l'Era d'Aquari com a signe d'esperança nou.

  ninos
  La raça dels nens indi arriba a la 'New Age', un període nou que deixa enrere l'Era de Peixos | Horóscopo Mágico
   

  En teoria, la Nova Era d'Aquari dibuixava un camí ple d'equilibri i de serenor, que hauria de servir perquè quedessin ben lluny els dos darrers mil·lennis, plens de patiment, de batalles i de problemes. Els temps més foscos quedaven enrere per cedir el seu lloc a una època plena de lluminositat, com si es tractés del final de la letargia hivernal i de l'inici d'una primavera plena d'esperances renovades.

  Aquesta època hauria d'estar caracteritzada per unes persones que fessin més ús de les intuïcions que no pas del cap, amb una comunitat internacional que prescindiria dels líders i de les figures autoritàries per donar pas a unes relacions solidàries i cooperatives, que abraçaria un nou període espiritual per deixar enrere el materialisme, artífex d'un enorme patiment.

  Característiques dels nens indi

  Es tracta d'unes persones amb més preparació que la resta per tal d'encarar la Nova Era, perquè consten de superioritat intel·lectual, d'una personalitat gregària amb autonomia enfortida, d'una millor preparació pel que fa als desafiaments tecnològics nous i d'una disposició més gran a desenvolupar-se a nivell emocional.

  1. Espiritualitat

  Allò que realment fa que els nens indi siguin únics són les diferències que els caracteritzen a nivell espiritual: durant els dos mil·lennis que havien passat abans de l'arribada d'aquesta Nova Era, aquesta espiritualitat havia quedat enrere i ara rebrota dins d'una nova generació.

  Això es produeix perquè tenen una inclinació molt característica i particular cap a tot allò que és esotèric, ocult i espiritual, i són persones molt predisposades cap als camps del misticisme i l'ascetisme. Per aquesta raó, tenen una preparació molt més important que la resta de persones a l'hora de deixar de banda el món material i centrar-se en allò que els fa falta a nivell espiritual.

  2. Domini de la tecnologia

  En general, aquests infants gaudeixen d'una capacitat molt específica per tal de gestionar amb gran habilitat la tecnologia, un requisit indispensable per encarar la 'New Age' i tot allò que suposa. Igualment, es tracta d'una època cibernètica, en què es produirà la simbiosi entre les màquines i les persones. Per aquesta raó, cal que els humans estiguin preparats per enfrontar aquestes transformacions.

  ninos
  Les habilitats d'aquesta generació a nivell tecnològic són immenses | Horóscopo Mágico
   

  Les teories de la Nova Era afirmen que els nens indi tenen unes habilitats que els venen de sèrie  per tal d'assolir un domini complet de tota mena d'aparells, així com una mentalitat diferent que els fa que puguin coexistir amb les màquines sense cap problema.

  3. Gran intel·lecte

  Els nens indi, per tal de donar resposta a aquests desafiaments nous que se'ls presenten, igualment consten d'una gran capacitat intel·lectual, molt per sobre de la de les altres persones. Aquesta suficiència intel·lectual és el que fa que siguin capaços de potenciar el desenvolupament de capacitats i habilitats totalment noves, així com excel·lir en les antigues i assolir-ne la perfecció. A banda d'això, igualment poden adquirir la preparació necessària per comunicar-se amb mons diferents i nous per a la humanitat.

  Aquest fet és clau, perquè aquesta Nova Era d'Aquari tindrà una durada que superarà els mil anys i, durant aquest període, serà de vital importància contactar civilitzacions fins ara desconegudes.

  4. Desenvolupament de les emocions reforçat

  La persona, que ha viscut dos mil·lennis farcits de problemes i d'angoixes durant l'Era de Peixos, i que es veu sotmesa a la frustració i a l'atabalament que provoca la societat industrial, ha acabat desenvolupant de manera inconscient una debilitat important a nivell emocional que es tradueix en grans problemes, com les depressions i les crisis d'ansietat. Aquest fet constitueix un gran obstacle si es vol encapçalar el moment revolucionari que representa la 'New Age'.

  En canvi, els nens indi encapçalaran una generació nova de persones més robustes a nivell psicològic. Es tracta de persones amb una gran sensibilitat, però també consten d'una autoestima molt forta i estan totalment preparats per tal d'enfrontar-se a transformacions psicològiques importants. No els afecten ni l'ansietat ni la depressió.

  5. Individualisme dins d'una personalitat gregària

  Niños Índigo, cristal o arcoíris: su misión en la nueva Era (New Age)
  Els nens indi encapçalaran una generació nova de persones més robustes a nivell psicològic| Horóscopo Mágico
   

  Aquestes teories que s'han formulat al voltant de la 'New Age' estan lligades amb una inevitable caiguda dels sistemes tradicionals a l'hora de fer política,  fonamentats en la submissió de la gent i en l'ús autoritari del poder. Es tracta d'unes idees que subscriuen la teoria d'una hipotètica arribada al món d'un govern en què no hi hagi líders concrets, sinó que les persones siguin les encarregades de gestionar les coses i teixeixin vincles altruistes i solidaris que ho moguin tot.

  L'autonomia dels nens indi també és un tret molt rellevant d'aquesta generació, així com la tendència gregària que tenen: d'una banda, es tracta d'individus molt autònoms però, alhora, el treball en equip i la socialització no els suposen cap esforç.

  També et pot interessar...

  • Descobreix si formes part de la generació X
  • Les canalitzacions espirituals i l'energia dels éssers de llum
  • Descobreix el significat del Tarot dels Àngels