Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una família va anar expressament a Waterloo per saludar a Puigdemont

Tres famílies denuncien que Puigdemont no va sortir de casa quan el van anar a veure a Waterloo

Una dona ha explicat a les xarxes socials que es van desplaçar expressament fins a Bèlgica per saludar l'expresident de la Generalitat

Una família va anar expressament a Waterloo per saludar a Puigdemont
Una família va anar expressament a Waterloo per saludar a Puigdemont | Twitter

 

Una dona ha explicat a les xarxes socials el seu viatge a Waterloo, on es dirigia a visitar expressament l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.  La catalana ha explicat que es van ajuntar tres famílies per viatjar junts a Bèlgica i conèixer el polític, però que aquest no va voler sortir de casa a saludar-los. Aquesta situació va indignar les famílies, que s'han dirigit directament a l'expresident per recordar-li que «el poble és l'únic que no el fallarà», tot i que matisant: «de moment».

«El president no va voler sortir»

Mònica Sànchez, una de les afectades per la decisió de Puigdemont, ha compartit la situació que ella, juntament amb la seva família i dues famílies més van viure.  «El passat dijous la meva família i jo vam anar expressament a Waterloo amb la il·lusió de saludar al president. Ens vam ajuntar tres famílies però el president no va voler sortir. @KRLS no oblidi que el poble és l'unic que no el fallarà...de moment», ha escrit, al costat d'una fotografia de la casa de Puigdemont a Bèlgica.

Entre les més de mil de respostes que acumula la publicació, hi ha opinions que defensen el comportament de l'expresident, mentre que d'altres el critiquen. De moment, el tuit ja compta amb gairebé 500 agradaments i 200 retuits.

També et pot interessar...