Ogilvy trasllada la seu social de Neo Media de Barcelona a Madrid

Aquesta consultoria es dedica a la comunicació i les relacions públiques
Neo Media
El grup Ogilvy trasllada Neo Media a la seva seu de Madrid | Cedida

Barcelona perd una nova important empresa a favor de Madrid. Neo Media Technologies, empresa que forma part del grup Ogilvy, ha confirmat que trasllada la seva seu social des de la capital catalana a la capital de l'Estat, segons explicava 'Crónica Global'.

 

Aquesta important consultoria de comunicació i relacions públiques abandonarà les seves actuals oficines situades al carrer de Bolívia, molt a prop de la plaça de les Glòries. La seva nova seu serà al carrer Ríos Rosa número 26 de Madrid, on la matriu té les seves principals oficines a Espanya. Amb aquest trasllat, desapareix de Barcelona l'agència de comunicació coneguda per tenir entre els seus directius el publicista Lluís Bassat. 

 

Barcelona perd una important consultora multinacional

Neo Media Technologies era una de les principals consultores de comunicació que estaven presents a Barcelona com demostren els seus números econòmics. L'any 2017 va facturar uns 25,2 milions d'euros, cinc més que l'any anterior. 

 

Lluís Bassat va ser un dels directius més coneguts del grup Ogilvy a l'Estat | Twitter

 

La companyia forma part de la multinacional Ogilvy que està present a 83 països amb 131 oficines. Només amb la seva activitat dels últims tres anys, Neo Media va generar uns beneficis de 2,5 milions que va servir per ampliar el seu patrimoni net fins als 5 milions.  

 

No és el primer canvi de seu d'aquest grup empresarial

Aquest moviment sembla confirmar l'adéu definitiu de WPP Holdings, marca d'Ogilvy pels seus negocis a l'Estat, de Barcelona. Aquest consorci publicitari i d'empreses de màrqueting es va instal·lar a la ciutat comtal l'any 1976.  40 anys després, però, el 2016 va iniciar el seu canvi de seu a Madrid. 

 

En aquesta ciutat van comprar l'edifici que era l'antiga seu de Telefònica. Amb aquest darrer trasllat ja són gairebé 40 les seves empreses, com Ogilvy & Mather Publicidad o Tempus Media Holding Spain, que han fet el seu particular pont aeri. 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari