Nestlé destina prop de 500 milions d'euros en ajudes a bars i restaurants d'arreu del món

A Espanya, la multinacional ha donat l'equivalent a 15 milions de tasses de cafè i 1,4 milions d'ampolles d'aigua

Nestlé
Nestlé dona suport al sector de l'hostaleria i la restauració. | Nestlé

La multinacional Nestlé invertirà a escola global uns 470 milions d'euros en ajudes a l'hostaleria i la restauració davant la crisi que està vivint el sector davant l'emergència sanitària del coronavirus. En aquest context, Nestlé España, a través de Nestlé Professional i Nestlé Waters, ha posat en marxa la iniciativa 'Sempre oberts per a tu', que la multinacional també desenvolupa a escala mundial i que té com a objectiu ajudar a les empreses del sector mitjançant solucions adaptades a les seves necessitats individuals, ha informat la companyia aquest dijous en un comunicat.

El director de Nestlé Professional Ibèria, Víctor Martins, ha destacat que «des del principi, hem volgut fer costat als nostres clients, mantenint un contacte regular amb ells, entenent les seves dificultats, sent flexibles i buscant maneres d'ajudar durant aquests temps difícils». D'altra banda, el director de Nestlé Waters a Espanya, Philippe de Maillardoz, ha explicat que estan impulsant altres iniciatives pròpies per a ajudar als seus clients: «Estem compromesos amb el seu futur».

Donació de cafè i aigua al sector de l'hostaleria i la restauració

A Espanya, les mesures que està desenvolupant Nestlé per a ajudar al sector dels hotels, restaurants i cafeteries (HORECA) es basen en la donació de cafè, equivalent a 15 milions de tasses, i de prop d'1,4 milions d'ampolles d'aigua de les marques Nestlé Aquarel, Viladrau, San Pellegrino i Perrier.

Així mateix, també està realitzant una extensió del crèdit, amb la qual la companyia posposa i facilita el pagament dels seus clients, i ha suspès les tarifes de lloguer de les màquines de cafè, alhora que impulsarà promocions al consumidor per a incentivar el consum i atreure a les persones cap als bars i els restaurants en la seva reobertura.

A aquestes mesures se suma la posada en marxa, per part de Nestlé Professional, de l'Acadèmia de Baristes en línia per impulsar la formació dels professionals del sector durant el confinament, temps durant el qual l'empresa ja ha realitzat més de 630 cursos.

Iniciativa #FuerzaBar

Al costat d'aquestes iniciatives pròpies de Nestlé, la divisió d'aigües de la companyia s'ha unit també a la plataforma col·laborativa de suport a l'hostaler #Fuerzabar.

  

  

ajudar bars i restaurants

Comentaris

envia el comentari