Mascareta de protecció d'agents externs

Solidària acció de Nestlé en la lluita pel coronavirus

Ho ha fet on té les seves fàbriques, a més de a Barcelona i Madrid

Nestlé donarà un total de 150.000 mascaretes quirúrgiques a col·lectius vulnerables a Espanya per donar resposta a les necessitats socials i sanitàries derivades de la pandèmia de coronavirus, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

La companyia d'alimentació ja ha distribuït un total de 60.000 mascaretes a institucions i entitats socials situades en els  municipis  on Nestlécompta amb factories, com Castellbisbal (Barcelona), Gijón,  Girona, Herrera del Duque (Badajoz), La Penilla (Cantàbria), Miajadas (Càceres), Pontecesures (Pontevedra), Reus (Tarragona), Sebares (Astúries) i Viladrau  (Girona).

Aquests organismes s'han encarregat de repartir aquest material entre centres de salut, residències de gent gran i col·lectius vulnerables, i es preveu que les fàbriques distribueixin 30.000 mascaretes més en les pròximes setmanes.

Repartiment a Barcelona 

A l'àrea metropolitana de Barcelona, on Nestlé té la seva seu central a Esplugues de Llobregat, la companyia ha repartit 14.000 mascaretes, que s'han distribuït entre l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu, Cáritas de Sant Feliu de Llobregat i els Ajuntaments d'Esplugues i de Sant Just Desvern, i preveu donar 16.000 mascaretes més a altres col·lectius d'aquest entorn que ho requereixin en les pròximes setmanes.

A més, Nestlé ha lliurat 30.000 unitats al Servei Madrileny de Salut, per a la seva distribució en la Comunitat de Madrid i col·labora amb entitats com a Creu Roja. A aquesta organització  ha lliurat més d'1,5 milions de productes d'alimentació a diferents col·lectius tant d'UCI, com d'hospitals de campanya i centres sanitaris, així com a transportistes que distribueixen de forma diària els aliments necessaris a supermercats i comerços.