Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Neymar a la Copa Davis (19-11-19)

El preciós gest de Neymar per homenatjar Kobe Bryant

La defunció dels jugadors dels Lakers ha deixat tocades a diverses celebritats del món de l'esport

El món de l'esport resta en dol des de la tràgica mort de Kobe Bryant aquest diumenge, 26 de gener,  a causa d’un accident d’helicòpter. La llegenda de la NBA ha deixat un buit que no es podrà recuperar, i diferents celebritats del món de l’esport ja el lloen mentre encara segueixen intentant creure que la notícia és vertadera.

Professionals del bàsquet com Pau Gasol o Kareem Abdul-Jabbar ja han compartit les seves paraules de consternació a les xarxes. Però el llegat de Bryant traspassa les fronteres i ha arribat fins al món del futbol, on personatges tan reconeguts com Neymar també ha volgut rendir el seu propi homenatge.

Neymar li dedica el gol a Bryant 

Després d’anotar el segon gol pel PSG, Neymar va apropar-se a la càmera i, d’una manera molt simbòlica,  va aixecar els dits per crear un 24, el mític número que Kobe Bryant  va portar a l'esquena durant la seva trajectòria amb els Lakers. 

D’una manera calmada i visiblement afectat, Neymar creava un 24 i assenyalava al cel, en un clar missatge cap al jugador que va perdre tràgicament la vida a causa d’un accident d’helicòpter. La seva filla Gianna, de només 13 anys, també hauria mort en el mateix moment de l’impacte, a més d’un mínim de quatre persones més de les quals encara es desconeix la identitat.

També et pot interessar...