Neymar hauria trucat cinc vegades al Barça suplicant tornar

El futbolista brasiler, per mitjà del seu pare, hauria trucat a Can Barça fins en cinc ocasions demanant tornar | El pare del jugador, però, ha negat la informació en al·legar: «Fake news»

Continua el serial de Neymar a París. L’adeu precipitat del Barça semblava ser el tret de sortida a una carrera de glòria i lluny de l’allargada ombra de Messi però, finalment, tot sembla indicar que Neymar estaria fent mans i mànigues per intentar reconduir la situació. Segons avança ‘El Mundo’, el futbolista carioca  hauria trucat fins en cinc ocasions a Can Barça suplicant tornar.

El protagonista de tot plegat seria, curiosament,  el pare de Neymar. L’home assenyalat per incentivar la sortida del ‘10’ rumb al PSG, és qui  s’hauria posat amb contacte reticentment amb Josep Maria Bartomeu  per demanar la tornada del seu fill a Barcelona. Quelcom que, de fet, el mateix ‘O pai’ hauria negat al seu Instagram per mitjà d’un missatge d’allò més clarivident: «Fake news».

Les cinc trucades de la discòrdia

Més enllà dels rumors que situen el crack brasiler al Reial Madrid, el diari esmentat avança que els contactes entre el pare del jugador i el club blaugrana haurien començat a finals de la temporada passada. Aquests, però, no s’haurien aturat aquí i s’haurien allargat fins aquestes festes de Nadal.

El pare del jugador, però, ha negat la màxima a través del seu Instagram per partida doble. Primer ha fet una captura de pantalla de la publicació al·legant que la notícia era falsa  i, després, ha publicat un vídeo on s’hi podia veure un nen rient de la notícia avançada per ‘El Mundo’.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Fake News” da “Fake News”

Una publicación compartida de Neymar Pai (@neymarpai_) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.#fakenews #insanenews

Una publicación compartida de Neymar Pai (@neymarpai_) el