La vida d'un famós actor de Hollywood perilla pel coronavirus

L'actor de 'Ley y orden' porta tres mesos lluitant contra la malaltia

Nick Be i la seva dona Amanda Kloots en una imatge d'arxiu.
L'actor de 'Ley y orden' amb la seva dona Amanda Kloots | Instagram

La salut de Nick Cordero està molt delicada després de patir coronavirus. L'actor canadenc ha patit el virus amb extrema duresa i després de tres llargs mesos continua lluitant contra la malaltia.

Nick Cordero ha estat amputat d'una cama pel coronavirus

Després de patir l'amputació d'una cama a conseqüència d'una complicació derivada de virus, Nick Cordero necessitarà un trasplantament doble de pulmó per poder seguir lluitant per la seva vida. «Hi ha un 99% que s'hagin de trasplantar. Em van dir quatre vegades que no sobreviuria. De vegades, fins i tot que no sobreviurà durant la nit, però ho va fer», relatava la seva dona, l'actriu Amanda Kloots, al magazine CBS 'This Morning'.

L'actor de la sèrie 'Ley y orden' ha despertat del coma, però els efectes del coronavirus encara continuen presents. Nick Cordero de 41 anys encara no es pot moure i amb prou feines és capaç de parlar. «Quan li pregunto, tracta de somriure o moure la seva mandíbula», assenyalava la seva dona.

Les greus seqüeles de Nick Cordero

Ara l'actor canadenc té per davant una complicada operació quirúrgica i una llarga recuperació, però la seva dona té l'esperança que Nick superarà aquesta dura malaltia. «Cada dia abans d'anar-me'n, li dic: Bé, això és en el que has de concentrar-te. Els dos asseguts a la nostra nova casa, Elvis (el seu fill) està al llit i estem escoltant 'Our Home' a casa de Laurel Canyon», ha explicat la seva dona.

El cas de Nick Cordero és un clar exemple de la virulència i estranya selectivitat del coronavirus. Segons ha explicat la família, l'actor no patia patologies prèvies que poguessin agreujar la malaltia. Tot i ser un home jove i sa, Nick Cordero ha vist perillar la seva vida a conseqüència del Covid-19.


Comentaris

envia el comentari