La popular marca internacional que obre una gran botiga en plena pandèmia a Catalunya

La macrobotiga estarà situada en ple passeig de Gràcia

Representació gràfica de la macrotenda que Nike inaugurarà a Barcelona el pròxim 15 de desembre
Barcelona inaugurarà una macrotenda de Nike a Passeig de Gràcia | EP

Nike reforça la seva presència a Espanya amb l'obertura, el pròxim 15 de desembre, de la seva nova 'flagship' a Barcelona, ​​que serà una intersecció entre l'esport i el món digital, segons ha informat la multinacional.

En concret, la nova Nike Barcelona, ​​que està ubicada al número 17 de Passeig de Gràcia, compta amb tres plantes i prop de 2.000 metres quadrats i ha estat dissenyada exclusivament per a la ciutat comtal.

Una obertura justa per a la campanya de Nadal

Inspirada en els quatre pètals de la Flor de Barcelona, ​​un dels símbols més icònics del patrimoni de la ciutat, l'oferta de serveis de Nike Barcelona se centrarà en quatre àrees concretes: connectar, aprendre, crear i millorar.

D'aquesta manera, l'establiment, que obre en plena campanya nadalenca, comptarà amb informació local que inspirarà i ajudarà els Nike Members i a la resta de consumidors que s'apropin a la botiga a desenvolupar tot el seu potencial esportiu a la ciutat.

El producte, els serveis, les experiències i el disseny de la botiga es triaran i s'adaptaran de manera reactiva a les necessitats de tots els que practiquen esport i les cites esportives que donen vida a la ciutat.

Una nova aposta per la sostenibilitat

Nike Barcelona també contribueix a l'objectiu 'Move to Zero' de la multinacional, en què s'han utilitzat aproximadament 80.000 quilograms de materials reciclats, incloent-hi 'Nike Grind', en molts dels expositors, el que equival a unes 188.000 pilotes de futbol. Juntament amb el programa de reciclatge 'Reuse-a-Shoe' i la cooperació amb organitzacions locals, la nova botiga és un exemple de com Nike està ajudant a protegir el planeta i a crear un futur millor per a l'esport.

Amb aquesta nova botiga a Barcelona, ​​la multinacional nord-americana segueix apostant per créixer a Espanya, on compta en l'actualitat amb més d'una desena d'establiments, que estan ubicats a la Comunitat de Madrid, Valladolid, València, Castelló de la Plana, Saragossa i Bilbao.

Nike reforça també la seva presència a Europa amb aquest establiment, després que a l'agost portés per primera vegada al 'Vell Continent' el seu 'House of Innovation 002' a París, el seu concepte de botiga més digital i innovador, que només es troba a Nova York i Xangai.


Comentaris

envia el comentari