Primer pla de Xavi Hernández

Les sortides nocturnes signen la sentència: Xavi se'n farta i el vol fora del Barça

A Xavi se li ha esgotat la paciència i ha comunicat que no jugarà més al FC Barcelona

El FC Barcelona té un problema greu. Xavi acaba de descobrir que a un dels seus jugadors li agrada massa sortir de festa i ha dit prou. No vol que torni a vestir la samarreta del Barça i sortirà del club més aviat que tard.

El jugador en qüestió és el jove Pablo Torre, que va arribar al club català aquest estiu passat. La veritat és que, a priori, sorprèn que el seu nom hagi estat relacionat amb aquestes pràctiques, però així ha estat.

Tots pensàvem que Pablo Torre arribava al FC Barcelona per amarar-se dels valors de l'entitat blaugrana i aprendre al costat del seu amic Pedri, però Xavi l'ha enxampat de festa diverses vegades i no està gens content amb la seva actitud.

Pablo Torre
Pablo Torre no seguirà al FC Barcelona | INSTAGRAM

Pablo Torre va arribar al FC Barcelona el passat estiu

Pablo Torre arribava al club que presideix Joan Laporta amb el cartell de promesa. Va quallar grans actuacions al Racing de Santander i molts equips li van posar l'ull a sobre. Tot i això, el bo de Pablo Torre tenia un desig i no va parar fins que es va fer realitat: ser fitxat pel FC Barcelona.

Un cop va aterrar a la ciutat comtal per 5 milions d'euros, Pablo Torre es va posar a les ordres de Xavi per integrar-se a la dinàmica del primer equip. La seva presència al terreny de joc semblava difícil per la dura competència, però el míster comptava amb ell per a alguns trams de temporada.

No oblidem que Pablo Torre venia d'una categoria molt inferior, però Xavi no va voler que se n'anés amb el filial ni cedit a una altra part: volia tenir Pablo Torre a prop per ensenyar-li tot.

Pablo Torre es guanya a pols la sortida del FC Barcelona

Després de l'exemple de Pedri o Gavi, els aficionats del FC Barcelona somiaven tenir un altre 'golden boy' a les seves files i Pablo Torre semblava l'indicat. El seu fitxatge va crear una gran expectació, però amb el pas dels partits la il·lusió es va anar apagant.

Ningú esperava que Pablo Torre arribés per ser titular, però sí per comptar amb més minuts. De fet, el mateix jugador esperava tenir més oportunitats de les que Xavi li ha donat i ha pres una actitud que l'ha perjudicat.

Ha començat a sortir a les nits més del que hauria i sembla que té el cap ple d'ocellets. Pablo Torre esperava més i ha topat amb la crua realitat, però en comptes de treballar per canviar la situació ha decidit llençar la tovallola. I Xavi també.

Pablo Torre carrega de raons perquè Xavi el faci fora del FC Barcelona

El futur de Pablo Torre queda lluny del Camp Nou i ja no hi ha marxa enrere. El jugador ha actuat malament i ha donat a Xavi dos motius principals per no comptar amb ell.

El primer té a veure amb el rendiment. És cert que Pablo Torre no ha tingut gaires oportunitats, però l'última vegada que va participar amb el FC Barcelona va ser al partit de Copa del Rei contra el Ceuta i va passar totalment desapercebut.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES del BARÇA al WhatsApp 

Ningú esperava que Pablo Torre fos el jugador clau del partit, però sí que s'esperava més d'ell i Xavi també. De fet, aquesta temporada només ha participat en set partits i acumula només 300 minuts de joc, cosa que demostra que Xavi no està gens satisfet.

Xavi i Pablo Torre
Pablo Torre no compta per Xavi | GTRES

És normal que Pablo Torre estigui decebut pels pocs minuts de què disposa, però això no és excusa per fer el que està fent. I és que, segons ha sortit publicat, Pablo Torre té una vida personal poc ordenada i, encara pitjor, una vida nocturna massa activa.

Tot indica que les companyies que envolten el jove futbolista no són les més adequades i l'estan perjudicant. A Pablo Torre se li ha ficat al capdavant això de jugar al FC Barcelona i s'ha cregut que ja ho té tot guanyat, però no és així.

A Xavi no li ha agradat gens l'actitud de Pablo Torre i ja prepara la sortida del club. Altres jugadors com Gavi demostren que es pot ser jove i tocar de peus a terra, per la qual cosa ha de canviar radicalment si vol continuar al FC Barcelona, encara que resulta gairebé impossible.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp