Una sanitària sosté una dosi de la vacuna de Pfizer abans d'administrar-la a un pacient

Una noia de 22 anys es fa milionària gràcies a vacunar-se contra el coronavirus

Va ser gràcies a una iniciativa de la loteria de l'Estat d'Ohio, als EUA

A Espanya s'espera pacientment el torn per rebre la vacuna contra el coronavirus. Mentre, als Estats Units, la campanya de vacunació avança i el nombre d'indecisos també. Així, les administracions públiques han hagut d'oferir incentius per aconseguir que la major part de la població es vacuni.

Per aconseguir la immunitat de remat han sorgit diferents iniciatives per promoure la vacunació. Aquestes des de dònuts o marihuana terapèutica fins a sortejos milionaris.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquest últim és el cas d'una noia d'Ohio de 22 anys. La jove s'ha fet milionària després de rebre la seva respectiva dosi de la vacuna.

Una noia de 22 anys guanya un milió per vacunar-se contra el coronavirus

Es diu Abbey Bugenske i és enginyera mecànica. El governador de l'estat d'Ohio va trucar-li per donar-li la notícia. Va comunicar-li que havia sigut premiada gràcies a la campanya 'Vax-A-Million'.

«Estava cridant tant que els meus pares van pensar que estava plorant i que m'havia passat una cosa dolenta», explica l'afortunada en els mitjans locals. No obstant això, els seus pares li van fer pensar que podria tractar-se d'una broma, però tot era real i gràcies a vacunar-se.

'Vax-A-Million': la iniciativa de l'estat d'Ohio que sorteja un milió d'euros i beques

'Vax-A-Million' es tracta d'una iniciativa de l'estat d'Ohio. A través de la seva loteria estatal vol incentivar la vacunació massiva entre la població més jove.

Cada setmana es realitzarà un sorteig i es lliurarà un xec d'un milió de dòlars. Qualsevol persona que es vacuni podrà participar, independentment de si tenia o no la voluntat de fer-ho.

De fet, Abbey Bugenske ha volgut deixar molt clar que ella creu fermament en l'eficàcia de les vacunes. Per tant, tenia decidit posar-se-la, encara que el premi és un incentiu molt gran.

«Les vacunes sempre han estat al meu historial mèdic. Va ser una decisió bastant fàcil posar-me-la i animaria a qualsevol a què es vacunés. Si guanyar un milió no és suficient, no sé què ho seria», afirma la guanyadora en declaracions a 'NBC News'.

La loteria d'Ohio també a premiat amb una beca d'estudis a un nen de 14 anys. Així, Joseph Costello podrà triar estudiar en qualsevol universitat de l'estat quan sigui més gran.

La campanya de la loteria per promoure la vacunació que està donant resultats

Sense dubte, els premis oferts per aquesta iniciativa de l'estat d'Ohio han canviat la vida d'aquests dos joves. D'una banda, l'adolescent s'ha assegurat els seus estudis universitaris. I Abbey Bugenske té clar que continuarà la seva formació, es comprarà un cotxe nou i destinarà una part important a causes solidàries.

Però més enllà d'oferir oportunitats a la seva població més jove, la campanya 'Vax-A-Million' també sembla estar complint amb l'objectiu inicial del projecte. I és vacunar a gran quantitat de població possible. Segons ha informat la 'CNN', la taxa de vacunació a Ohio s'ha incrementat fins a un 45% després d'iniciar-se la campanya.