Muntatge amb una dona amb el comandament del televisor a la mà i un cercle amb un comandament i un aparell TDT

Nou canal gratuït a la TDT: com sintonitzar-lo avui mateix al teu televisor

RTVE sorprèn amb aquest nou canal amb una immillorable qualitat d'imatge

En els darrers anys, la televisió nacional ha canviat perquè s'estan incloent nous canals millorats, tant a la TDT com a plataformes com Movistar. Uns canals en definició 4K, una bona notícia per als televidents.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Sens dubte és una nova manera de veure la televisió amb una qualitat d'imatge espectacular. I és que la TDT farà un pas de gegant a partir del 15 de febrer del 2024 quan els canals es vegin en alta definició.

La veritat és que ja queda menys perquè RTVE comenci les seves emissions regulars a TDT UHD 4K. Sí, el 27 de juliol, RTVE llançava TVE UHD, canal que permet veure els partits de la Selecció del Mundial Femení en 4K, ara arriben noves notícies.

El nou canal d'RTVE que farà gaudir els «bojos» de l'esport

RTVE ha inaugurat un nou canal 4K per poder veure la TDT amb la millor qualitat possible. Ens referim a TVE UHD 2, que està en proves perquè puguis veure el canal Teledeporte amb una qualitat envejable.

Tots els aficionats a l'esport saben que Teledeporte és un canal de televisió que se centra en una gran varietat de disciplines. És el canal per excel·lència sobre aquesta mena de continguts de l'ens públic.

Aquí pots veure partits de futbol, bàsquet amb alguns partits de la Lliga ACB, la Lliga Femenina i altres esdeveniments de l'estil a escala internacional. Òbviament, els Jocs Olímpics també es poden veure en aquest canal esportiu d'RTVE. Així doncs, que amb l'arribada d'aquest canal a 4K a la TDT és una notícia que sabran valorar els aficionats a l'esport.

Així pots sintonitzar TVE UHD 2 al teu televisor

A l'hora de sintonitzar aquest canal, si vols veure TV UHD 2 els passos a seguir són senzills. Això sí, has de saber que cal complir una sèrie de requisits per poder veure aquest canal de televisió .

En primer lloc, aquest nou canal utilitza el MUX (Múltiple Digital), el mateix que utilitzava abans Televisió Espanyola. Per tant, requereix un televisor 4K amb sintonitzador DVB-T2 pel que has de residir en una zona on hi hagi cobertura.

Si vius a una casa independent, necessitaràs una antena 4K orientada a l'emissor de la teva ciutat. Doncs bé, si compleixes aquests requisits, només cal sintonitzar els canals de la TDT de manera senzilla. Has de fer una recerca dels canals TDT de forma automàtica perquè la teva televisió sintonitzi aquest nou canal tan apassionant i en una qualitat sorprenent.

Muntatge d'un comandament programant una televisió i un sofà amb una parella asseguda
Els aficionats a l'esport estan d'enhorabona amb aquest canal | Rattanakun, Billion Photos

Podria haver-hi problemes amb TVE UHD 2 perquè el senyal encara és feble

També hi ha l'opció d'executar una cerca manual del canal, per no trigar massa a sintonitzar tot el dial al teu Smart TV. Com sabem, RTVE emet a 4K a través d'un conveni de col·laboració amb UHD Spain. En aquest enllaç podràs trobar tot el necessari perquè no tinguis problema a buscar aquest canal.

A més, afegim una taula on podràs trobar el canal corresponent a la teva localitat per poder veure TVE UHD 2. Si veus que la teva localitat no apareix en aquesta llista, per desgràcia, no tindràs cobertura per veure aquest canal.

I has de saber que el senyal és força feble, per la qual cosa, encara que visquis en una ciutat que té cobertura, no és 100% segur que puguis sintonitzar TVE UHD 2. Et convidem a provar-ho a veure si funciona així i si finalment pots veure aquest canal que entusiasmarà els aficionats a l'esport.