Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Caixabank

El nou compte de CaixaBank amb la qual robarà molts clients al Banc Sabadell

No té comissions ni condicions de vinculació

CaixaBank acaba d'incorporar al catàleg de productes financers un nou compte que pot revolucionar el mercat. Tot amb el propòsit de plantar cara a la competència i robar clients al Banc Sabadell.

Des de fa temps, les entitats financeres lliuren la seva particular batalla amb intenció de captar usuaris. Per això, han posat tot el focus sobre el client digital.

Seguint el camí que van emprendre al seu dia altres entitats com Santander o  BBVA, ara CaixaBank ha llançat un compte en línia molt interessant. No té comissions ni condicions de vinculació.

En aquests moments, la banca digital té més d'11 milions d'usuaris. Però, l'objectiu és millorar la seva posició en aquest àmbit on li han sorgit durs rivals els últims temps. El nom d'aquest producte és 'Compte Online Caixabank'.

El client que la contracti disposarà d'una targeta de dèbit, accés a la banca en línia i possibilitat d'operar en 11.000 caixers automàtics. Això últim sense el cobrament de comissions.

Foto d'una dona traient diners d'un caixer de CaixaBank.
El nou compte no té comissions ni condicions de vincuació | Europa Press

 

BBVA va obrir el camí fa un parell d'anys

El primer a treure al mercat un compte d'aquestes característiques va ser BBVA el 2021. En vista del bon rendiment aconseguit, van seguir el seu exemple Santander, Sabadell, Abanca o Unicaja, publica El Economista.

Allò va suposar un canvi de rumb en les estratègies que establien les entitats financeres. Fins aquell moment, la tendència era cobrar comissions als clients que tinguessin comptes amb poca vinculació. Amb això pretenien incrementar la seva relació amb el banc i contractar més productes financers.

Ara com ara, el compte corrent de CaixaBank és totalment gratuït, sempre que l'usuari compleixi una sèrie d'exigències. Et demanaran que domiciliïs una nòmina a partir de 600 euros o pensions des de 300 euros. L'altra possibilitat és que conservi a l'entitat productes amb més de 20.000 euros.

Aquest tipus de condicions són molt comuns a la majoria de bancs i tenen el propòsit de crear fidelitat. Amb el compte en línia, a més de no haver de pagar les comissions, els clients també gaudiran d'unes prestacions addicionals. Entre elles l'ús de Bizum, targetes Visa o operatives de franc en xecs.

Ningú dubta que les entitats tradicionals han de plantar cara a aquells bancs que operen en exclusiva per internet. És el cas d'ING o Openbank, que han aconseguit guanyar un important nombre d'usuaris durant els darrers temps.

Imatge de l'oficina exterior de CaixaBank
La intenció de CaixaBank és que els clients operin més amb els comptes digitals | EUROPA PRESS

Un segon intent per part de CaixaBank

El grup CaixaBank ja havia intentat captar l'atenció de l'usuari digital al seu dia a través de la seva filial Imagin. Ja comptava amb aquesta mena de productes a aquesta entitat pensant en un públic més jove i amb altres necessitats. Però, entenen que també cal adaptar-se a un altre perfil de client més vinculat amb la banca convencional.

Des de fa uns mesos, han engegat una sèrie de campanyes amb la intenció de captar l'atenció de nous clients. A principis d'any es van centrar sobretot en la recerca d'usuaris que van aterrar al banc amb nòmines. Aquells que domiciliessin el salari obtindrien un regal d'un televisor LG.

També s'ofereixen rendibilitats per a l'estalvi que poden assolir el 5% per als primers 5.000 euros de saldo durant dos anys. Amb aquesta acció pretenen depassar els 6 milions de nòmines, abastant així el 38% de quota de mercat en aquest paràmetre.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies, novetats i últimes hores de PENSIONS al WhatsApp!

La segona proposta que es va llançar des de l'entitat d'origen catalana té menys temps. Busca créixer en el crèdit al consum amb una oferta orientada als sis milions que componen la cartera de clients. Per tant, la batalla entre bancs acaba de començar i el client final serà el gran beneficiat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!