Foto de la nevada del 27 de febrer de 2023 a Terrassa.

Torna a nevar en zones poc habituals a Catalunya: diverses ciutats, emblanquinades

Aquest dimarts la neu ha tornat a deixar-se veure en algunes poblacions catalanes

Nou dia de nevades i d'ambient molt fred. Catalunya torna a despertar-se amb una postal insòlita per segon dia consecutiu. Aquest dimarts a primera hora del matí la situació d'ahir s'ha repetit i, de nou, diverses poblacions s'han llevat amb un paisatge glaçat que feia temps que no es veia.

Aquesta matinada s'han registrat precipitacions febles a punts del litoral i prelitoral, amb una cota de neu al voltant dels 200 metres o localment a nivell de mar. La neu ha caigut amb força a les muntanyes del litoral i a cotes baixes, tot i que, en general, no s'ha repetit l'estampa d'ahir dilluns.

Nou dia de nevades a Catalunya

Les imatges de postal s'han tornat a repetir aquest dimarts a primera hora. Aquesta matinada, un xàfec de neu queia amb força al Garraf, a 200 metres. També a Cornellà de Llobregat ha nevat aquesta nit, encara que amb poques ganes. I aquest matí s'ha pogut veure una nevada lleugera a Collbató, també al Baix LlobregatTambé a la ciutat de Tarragona s'han tornat a deixar veure a primera hora del matí uns quants flocs de neu, tot i que la nevada ha estat força més feble que ahir dilluns, com també ha passat a Deltebre. A Cambrils, d'altra banda, hi ha caigut un xàfec amb neu granulada.

Ahir a la nit va començar a bufar la tramuntana acompanyada d'una nevada força intensa a Capmany, a l'Alt Empordà.

Torna a nevar al Tibidabo

Ahir dilluns el Tibidabo es despertava completament enfarinat. Un paisatge hivernal que es tornava a repetir ahir cap a dos quarts de set de la tarda, quan tornava a nevar a la serra de Collserola, tot i que amb una intensitat menor.

D'altra banda, Trànsit ha fet unes recomanacions per les nevades que estan tenint lloc en bona part del territori. Així doncs, recomanen informar-se de l'evolució meteorològica per planificar horaris i itineraris, estar al cas de les possibles afectacions viàries i controlar si hi ha restriccions o limitacions a la circulació a camions.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!