Patrick Kluvert

Patrick Kluivert serà el nou director del futbol formatiu del Barça

L'holandès ha firmat un contracte de dos anys amb el Barça aquest dijous

Patrick Kluivert torna al FC Barcelona després de firmar aquest dijous el contracte com a nou director del futbol formatiu, així ho ha confirmat el mateix club en un comunicat. El contracte vincularà  l'holandès al club blaugrana durant dos anys, concretament fins al juny del 2021. L'acord s'ha firmat aquest migdia juntament amb els directius responsables del futbol formatiu: Silvio Elías i Xavier Vilajoana. 

Un dels màxims golejadors del Club

L'holandès, de 43 anys, va jugar de davanter al club des de l'any 1998 al 2004, macant un total de 145 gols en els 308 partits jugats i convertint-se en un dels màxims golejadors de la història del Club.

Kluivert, que fins ara era l'ajudant de Clarence Seedorf a la Selecció del Camerún —que va disputar l'última Copa d'Àfrica—, ha afirmat estar «molt feliç per tornar a casa i amb moltes ganes d'iniciar aquesta nova etapa», a més, el futur director de la Masia ha assegurat que el fet d'haver-se format a l'escola de l'Ajax, que segons diu és similar a la de la Masia, fa que pugui «aportar moltes coses a la formació dels joves blaugranes».

Una de les primeres missions a les quals haurà de fer front el nou líder de la Masia, només començar, serà decidir qui seran els tècnics que es trobaran davant dels equips de futbol base.

També et pot interessar...