Imatge d'una barbacoa

Detecten un nou positiu de covid-19 entre els participants en una barbacoa a la Val d'Aran

Se suma als altres set que es van comunicar divendres i tots estan en aïllament domiciliari amb símptomes lleus

El Conselh Generau d'Aran ha informat de dos casos nous de covid-19  a la Val dels quals un va participar en la barbacoa del dia 16 de juny.

D'aquesta trobada n'ha derivat un brot de coronavirus amb set persones afectades i ara ja són vuit les que han estat infectades. Això no obstant, totes les persones amb el virus es troben en aïllament domiciliari amb símptomes lleus. Segons informen els serveis sanitaris, aquest brot estaria controlat tot i que s'està a l'espera dels resultats de les últimes proves enviades.

El total de casos de covid-19 confirmats a la Val d'Aran és de 179

En aquest sentit, també es destaca que les proves fetes fins al moment a tots els contactes estrets dels afectats han resultat negatives. Actualment, el total de casos de covid-19 confirmats a la Val d'Aran és de 179. D'aquests, 105 han estat detectats a través de la prova PCR i 74 a través de les proves immunològiques. Des del govern del Conselh Generau d'Aran s'insisteix a demanar responsabilitat i prudència i que s'apliquin les mesures de seguretat  recomanades com són la distància, la mascareta i la higiene per evitar un nou rebrot.