Primer pla de Tom Brusse

Tom Brusse ('La isla de las tentaciones') es reinventa amb un nou projecte empresarial

A través d'aquest negoci, Tom Brusse sembla voler desmarcar-se del món de la televisió i començar una nova aventura en el món empresarial

A més dels seus hotels al Marroc, Tom Brusse ha aprofitat la seva tirada televisiva per iniciar-se en un nou negoci. I és que el jove no ha aconseguit guanyar-se la simpatia del públic, cosa que ha provocat que la cadena hagi decidit no comptar amb ell per a nou 'realities'. La veritat és que el francès ha guanyat certa popularitat gràcies a la seva participació a 'MYHYV' i a 'La isla de las tentaciones', cosa que li ha permès iniciar una carrera com 'influencer'. No obstant, això sembla no ser suficient per a l'ex de Melyssa Pinto, que no ha dubtat a iniciar una nova aventura empresarial.

«Comencem una nova aventura. Tinc moltíssimes ganes de compartir aquest nou projecte amb vosaltres. Creixerem i ho farem junts», assegurava el jove a través del seu compte d'Instagram. El negoci en qüestió té relació amb les moneda digital i que es diu 'TC: Tu Crypto'. A través d'aquest negoci, Tom Brusse sembla voler desmarcar-se del món de la televisió i començar una nova aventura en el món empresarial. Cal destacar que a més d'aquest nou negoci, el francès també compta amb un hotel de luxe al Marroc i ja havia obert el seu primer negoci d'hostaleria amb tan sols 23 anys a Hong Kong.

«Vaig estudiar a Marbella en una escola d'hostaleria i després me'n vaig anar a treballar a Nova York, més tard a Barcelona i finalment a Hong Kong», sentenciava en la seva primera aparició televisiva a Mediaset, quan va anar al plató de 'MYHYV' per conquistar Melyssa.

En què consisteixen les monedes digitals?

Sigui com sigui, l'empresari ha volgut obrir-se camí en el món de les monedes digitals, una moneda virtual creada gràcies a un codi computat. La principal diferència entre les monedes convencionals i les moneda digital és que aquestes últimes no estan controlades ni supervisades pels governs, sinó per un protocol d'Internet. Tot i que es tracta d'un negoci desconegut, la veritat és que cada vegada són més els famosos que no dubten a apuntar-se a aquesta nova tendència que ja compta amb molts adeptes als Estats Units. Un cop més, i malgrat les crítiques dels seus detractors, Tom Brusse deixa clar que és un empresari amb la mirada posada cap al futur.

La seva relació amb Sandra, a la corda fluixa

Sens dubte, Tom Brusse ha demostrat ser tot un linx en el món dels negocis, però es desconeix si el tindrà tanta sort en el terreny amorós. Després de ser-li infidel davant de tot Espanya a la seva parella, Melyssa Pinto, el jove francès iniciava una relació amb Sandra Pica. No obstant això, tot i portar poc temps junts, els primers conflictes no han trigat a veure la llum. Després concursar junts a 'La casa fuerte', el francès se sotmetia a un polígraf que el deixava en evidència en quedar confirmat que el jove no està enamorat de la seva actual parella.

A partir d'aquest moment, es desconeix quina és l'actual relació entre Brusse i Pica, ja que aquest, visiblement afectat, assegurava que la seva parella mai li perdonaria que el polígraf dictaminés que no estava enamorat d'ella. Així mateix, la màquina de Conchita, també revelava que li havia posat les banyes amb Samira. Sigui com sigui, sembla que el 2021 s'acosta mogudet per l'ex concursant de 'La isla', no només en el pla amorós, sinó també en el terreny laboral, ja que qualsevol negoci requereix de temps i, sobretot, d'inversió, de manera que no seria estrany que el jove tornés a la televisió a la recerca de diners fàcils.