YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El Grup Bon Preu obre un nou supermercat a Salt, Girona

L'establiment ha creat 34 llocs nous de treball

El Grup Bon Preu obre un nou supermercat a Salt
El Grup Bon Preu obre un nou supermercat a Salt | Cedida

El grup Bon Preu ha obert un nou supermercat a Salt, a Girona tot reforçant la seva presència al municipi on ja disposava d'un Bonpreu situat al carrer Major. El nou establiment, que ha suposat una inversió de 4 milions d'euros, està situat al passeig dels Països Catalans i compta amb una superfície de 1.300 metres quadrats i 45 places d'aparcament.

L'obertura d'aquest supermercat ha creat un total de 34 nous llocs de treball a la localitat. D'aquestes 34 persones que formen l'equip de treballadors, 14 són del municipi. A més, la cadena amplia el servei que ofereix a la ciutat de Girona on té tres supermercats Bonpreu, un Esclat, 2 benzineres EsclatOil i un punt de recollida del servei online.

L'establiment ha suposat 34 nous llocs de treball
L'establiment ha suposat 34 nous llocs de treball | Cedida

Un supermercat sostenible i ecoficient

El nou establiment, igual que les noves instal·lacions del Grup Bon Preu, s'ha construït de manera sostenible i ecoficient per tal de poder estalviar el 35% del consum d'energia habitual d'un local comercial d'aquestes característiques i, a més, poder reduir un 40% les emissions de CO2 a l'atmosfera. Bon Preu va ser dels primers grups, a Catalunya, en obtenir la certificació energètica 'A' dels seus edificis que concedeix la Generalitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari