Barcelona instal·larà radars de tram al túnel de la Rovira

La velocitat continuarà limitada a 60 km/h

Túnels de la Rovira
Els nous radars als túnels de la Rovira podrien entrar en funcionament després de l'estiu de 2020 | Ajuntament de Barcelona

Nous radars al túnel de la Rovira. L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que s’instal·larà radars a l’entrada i a la sortida del túnel que uneix el barri del Carmel amb el Baix Guinardó amb l’objectiu de controlar la velocitat dels milers de vehicles que es desplacen per aquest tram on es concentra gran quantitat d’accidents per excés de velocitat.

Nous radars de tram

Segons ha avançat ‘Metrópoli abierta’, l’Ajuntament podria instal·lar aquests nous radars de tram perquè entrin en funcionament després de l’estiu del 2020. En aquest sentit, el passat mes d’octubre va treure a licitació la instal·lació de les càmeres i les empreses interessades tenen temps per presentar les seves ofertes fins al pròxim 19 de novembre. Amb aquests tipus de radar es llegiran les matrícules i es calcularà la velocitat a la qual es desplacen els vehicles en un quilòmetre.

Cal destacar que al túnel de la Rovira, d’1,3 quilòmetres de llarg, la velocitat està limitada a 60 quilòmetres per hora, a 50 a les entrades i sortides en sentit descendent i 40 en sentit ascendent. Tanmateix, aquest tram de carretera concentra una gran quantitat d’accidents de trànsit perquè els conductors se salten el límit de velocitat. Per intentar millorar la situació, l’Ajuntament va instal·lar unes bandes reductores a les entrades del túnel, però no és suficient per millorar la seguretat viària de Barcelona.

També et pot interessar...


Comentaris
lluis
Mol ben fet!!!. Es absolutament necessari amb motiu de la gran quantitat d'accidents que hi ha en aquest tram!!!. Ni per un moment penseu que ho fan per recaptar diners. Espero amb delit que ens diguin els horaris per poder anar a pixar

envia el comentari