La luxosa mansió de milions d'euros que s'està construint Jordi Alba a Barcelona

El lateral culer i la seva dona esperen un segon fill i busquen tenir una nova casa al més aviat possible

El lateral del FC Barcelona, Jordi Alba, caminant a l’autobús que els portarà a un partit a Barcelona. Desembre 2019.
El lateral del FC Barcelona ha comprat un terreny de més de 2.000 metres quadrats | Gtres

Jordi Alba i la seva parella, Romarey Ventura, van ser víctimes d'un robatori al sey domicili l'any 2017. Des de llavors, la parella ha estat buscant una zona més protegida per construir una nova casa. Ara, sembla que finalment l'han trobat.

El lateral del FC Barcelona hauria adquirit un terreny per construir una gran mansió a la zona més cara de Barcelona. El mitjà 'Vanitatis' ha pogut saber tots els detalls sobre la nova casa de Jordi Alba i Romarey Ventura, qui tenen un fill en comú i esperen un segon en els pròxims mesos. El més probable és que vulguin tenir aquest nou domicili abans que neixi el petit, per així poder començar una nova vida a un nou habitatge.

La nova casa de Jordi Alba i Romarey Ventura

Jordi Alba va comprar un terreny de 2.610 metres quadrats i va encarregar la construcció d'una mansió. «És una casa impressionant, de disseny supermodel i amb tots els luxes imaginables», comenta una font a 'Vanitatis'. Tot i que encara no s'ha especificat en quanta quantitat de diners estaria valorada la casa, els habitatges de la zona i les seves característiques han permès fer un càlcul aproximat. D'aquesta manera, la nova casa del jugador culer valdria entre 4 i 7,5 milions d'euros. 

Jordi Alba passarà a viure a la zona més cara de Barcelona, deixant enrere el seu pis –també luxós- de la zona de Can Rabia. Precisament en aquesta zona estava situat el camp del RCD Espanyol, etern rival del Barça. Tot i això, Alba va néixer i criar-se a l’Hospitalet de Llobregat amb els seus pares i el seu germà.

L’elecció de Jordi Alba ha estat una sorpresa, ja que la majoria dels seus companys d’equip han decidit trepitjar la ciutat comtal només per entrenar. D’aquesta manera, prefereixen viure en municipis menys poblats i més tranquils. És el cas de Leo Messi o Luis Suárez, qui van escollir Castelldefels per viure, o Gerard Piqué passant els seus dies a Esplugues de Llobregat.


Comentaris

envia el comentari