Foto de Cristina Puig presentant el 'FAQS'.

La nova feina de Cristina Puig, ex de TV3: «Ara que no surto, sembla que no existeixi»

Cristina Puig torna als mitjans després de mesos apartada

TV3 cancel·lava l'estiu passat el FAQS. Un espai que, fins aquell moment, havia estat el programa estrella dels dissabtes a la nit durant gairebé sis anys.

Però amb el canvi de la directiva i amb la intenció de deixar de banda la política per apostar per l'entreteniment, la cadena pública va decidir prescindir d'aquest format i donar pas al Col·lapse de Ricard Ustrell.

Uns fets que portaven a Cristina Puig, que havia estat la presentadora d'aquesta última etapa del FAQS, a allunyar-se de forma temporal dels mitjans. Tanmateix, ara sembla que aquesta època ja s'ha acabat.

Cristina Puig fitxa per El Món a RAC1

Aquest divendres la periodista s'ha estrenat com a col·laboradora d'El Món a RAC1 de Jordi Basté uns mesos després de la cancel·lació del FAQS. Un temps en què ha aprofitat per «fer una mica net i ordenar-me el cap».

Basté, només començar la tertúlia, li ha preguntat per aquesta mateixa qüestió i per l'odi rebut a través de les xarxes socials. «Ho vaig passar molt malament», ha declarat.

«La gratuïtat amb què es linxa a les xarxes... S'intenta anul·lar les persones des de llocs de poder i des de l'anonimat de les xarxes socials amb campanyes pagades per mancar de reputació a una persona amb notícies inventades».

D'altra banda, també ha afirmat que «ara que no surto en pantalla, el que digui ja no els neguiteja». Un canvi que implica que «et deixen de molestar. Ja no existeixes i van per a algú altre».

Unes afirmacions amb les quals ha deixat clar que això no pot continuar passant i ha volgut posar de manifest que «no són quatre eixelebrats, són campanyes organitzades pagades amb diners».

La trucada enfurismada de Cristina Puig a RAC1

La seva incorporació a la ràdio del Grup Godó arriba només uns mesos després d'un enfrontament que va tenir amb un col·laborador d'un altre programa de la casa, el Versió RAC1.

I és que després de sentir unes paraules de Rocco Steinhäuser en què assegurava que la periodista havia insistit perquè li donessin el programa FAQS després de l'acomiadament de Laura Rosel, Cristina Puig va entrar en directe al programa per rebatre aquestes afirmacions.

«Mai no he demanat fer el FAQS», assegurava de manera tallant via trucada telefònica. «Fa 3 anys i mig em vas trucar per una altra cosa i ara m'estàs fent pagar que el dia que em vas trucar demanant si jo faria el FAQS et vaig dir que no t'ho podia dir...».

Unes paraules que feien que el mateix presentador del Versió, Toni Clapés, es posicionés a favor de la presentadora. «Em crec més a Cris Puig que a molts directius de TV3».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp