Foto del logo de CaixaBank.

La nova iniciativa de CaixaBank que facilitarà la vida a milers de catalans

CaixaBank ofereix una nova forma de pagament als clients

Les entitats bancàries han començat l'any llançant una infinitat de novetats. A l'aposta per aconseguir nous clients se li uneix l'objectiu que els clients ja fidels puguin dur a terme les operacions de manera més còmoda.

Per això, des d'entitats com CaixaBank estan apostant per modernitzar el sistema de pagaments. Ara, el banc ha llançat un nou avís que els seus clients rebran amb ganes, ja que els facilita dur a terme una de les transaccions que poden resultar més molestes.

Aquesta és la nova iniciativa de CaixaBank

Des de CaixaBank han llançat la possibilitat que els clients puguin pagar els seus impostos a través de Bizum, una de les plataformes més utilitzades en els darrers temps i que ja ha conquerit milions de persones.

Aquest nou servei implica la integració de l'Administració Pública en el sistema de pagament. Gràcies a aquest avenç, aquells que tinguin compte al banc podran pagar impostos, sancions i taxes de forma automàtica i en el moment. És a dir, més còmoda.

Aquesta entitat és la que més usuaris de Bizum registra

Aquesta és una de les mesures més importants que s'han dut a terme fins ara perquè CaixaBank és l'entitat bancària que més usuaris de Bizum té registrats a Espanya.

El 23% de les compres que es duen a terme al nostre país es fan amb targetes emeses per CaixaBank, a més, a través del mòbil. Per aquest motiu, seran molts els clients que puguin beneficiar-se d'aquest avenç proposat per l'entitat.

Pagar els impostos via Bizum, una novetat

Aquesta possibilitat de fer front als impostos a través de Bizum es perfila com una de les novetats més interessants que puguin trobar els clients de CaixaBank. Aquesta opció, a més, s'afegeix a altres opcions de l'entitat.

Caixabank
Pagar impostos amb Bizum agilitzarà el procés | Europa Press

D'aquesta manera, els usuaris podran saldar els comptes amb l'Administració pública de manera senzilla i instantània. Tot i això, cal tenir en compte que perquè això arribi a l'usuari final, primer ha d'existir acord entre els organismes i l'entitat.

És a dir, tots dos han d'utilitzar la mateixa passarel·la de pagaments per poder permetre que els clients puguin fer els pagaments al mateix lloc.

Entitats públiques que ja ho permeten

Tant l'Ajuntament de Toledo com la Diputació de Segòvia i la d'Almeria ja fan servir aquesta forma de cobrament amb CaixaBank. No obstant això, n'hi ha més de 20 a tot Espanya que tenen aquesta forma de pagament habilitada.

L'entitat bancària pretén que aquest 2023 es pugui ampliar aquesta forma de pagament a més d'un centenar d'organismes per fer més còmoda la vida dels seus clients.

Com pots pagar els teus impostos per Bizum amb CaixaBank

Aquesta opció de poder pagar els tributs a l'Administració pública via Bizum estarà disponible a l'aplicació. Això és així quan l'organisme o la institució tingui contractat aquest servei amb CaixaBank.

Trieu l'opció de pagament amb Bizum

En cas que sigui així, apareixerà l'opció de pagament juntament amb d'altres habituals. Així, el client podrà seleccionar la que vulgui. Si és Bizum, haurà de seguir les instruccions bàsiques per poder fer el pagament.

Oficina de Caixabank
Els diners es transferiran de manera instantània | GTRES

Aquestes se centren a confirmar el número de mòbil associat a la plataforma de pagament per autoritzar-lo a través de l'aplicació de CaixaBank. Després, cal acceptar i els diners seran transferits de forma instantània.

Un pagament àgil i sempre disponible

El pagament dels impostos per Bizum és una manera molt més àgil de dur a terme aquest tipus d'operacions. Així mateix, la disponibilitat per abonar-los serà de 24 hores. D'altra banda, cal sumar-hi la seguretat que suposa fer pagaments a través d'aquest mitjà.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!