L'estadi d'Altafulla estrena una megafonia que anirà amb energia solar

Es podrà estrenar ja aquest cap de setmana, amb la Copa Catalana de Quidditch

L'estadi Joan Pijuan d'Altafulla estrenarà aquest cap de setmana, coincidint amb la competició de la Copa Catalana de Quidditch que s'hi celebra, un nou sistema de megafonia que presenta, a més, una característica innovadora: funciona amb energia solar

Des de la regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, amb l'edil Jaume Sànchez al capdavant, s'ha renovat, doncs, la megafonia del camp de futbol municipal. D'aquesta manera, des del consistori altafullenc  s'ha donat resposta a una reclamació del Centre d’Esports Altafulla, ja que l’anterior sistema havia quedat obsolet.

Una nova megafonia per al camp de futbol d'Altafulla, amb energia solar i sense fils

El canvi de megafonia per a l'estadi altafullenc Joan Pijuan ha significat una inversió de 8.000 euros. Amb aquests diners, s'ha pogut instal·lar uns sistema anomenat 'AirVoice'. El seu funcionament és de megafonia sense fils, amb un sistema totalment autònom, capaç de cobrir grans distàncies i que pot instal·lar-se sense necessitat de canalitzacions ni cablejats. A més, presenta com a característica principal que la seva font d'alimentació elèctrica prové de l'energia solar.

El regidor d’Esport de l'Ajuntament d'Altafulla, Jaume Sànchez, ha avançat que el nou equip de megafonia «ja es podria utilitzar aquest cap de setmana, durant la celebració de la Copa Catalana de Quidditch», tal com ell mateix ha dit a les xarxes socials:

L'estrena de l'innovador sistema de megafonia, diumenge

A banda dels avenços tecnològics que suposa l’estalvi energètic, l’estètica i els avantatges funcionals, l’equip està format per quatre trompetes, que s’han instal·lat a les dues torres que costegen la graderia, i també per un sistema de microfonia. L’empresa encarregada de la provisió i instal·lació de l’equip ha estat Adtel, la mateixa que ja va instal·lar la megafonia a la platja d’Altafulla.

L'estrena dels nous equips, doncs, es preveu per a la celebració, aquest diumenge, de la Copa Catalana de Quidditch, l'esport que practicava el personatge literari Harry Potter a l'escola de màgia Hogwarts i que ha tingut translació a la realitat.