Exterior de un Carrefour

La nova mesura de seguretat de Carrefour per prevenir el contagi de coronavirus

Amb aquesta iniciativa, el supermercat pretén prevenir el contagi de la Covid-19

Els supermercats han estat implementant mesures de seguretat des que es va decretar l'estat d'alarma pel coronavirus, per tal de protegir la seguretat de clients i empleats.Carrefour és una de les cadenes que té les mesures d'higiene i seguretat més exigents de país, i s'esforça per millorar-les dia rere dia.

Aquesta vegada, la mesura que ha pres Carrefour és la de mesurar la temperatura als seus empleats abans que iniciïn la seva jornada diària, utilitzant termòmetres infrarojos. Aquesta mesura, juntament amb les que ja ha implementat aquestes setmanes, té un objectiu molt clar: protegir la salut dels seus empleats i que els clients puguin anar a comprar de manera segura.

Els avantatges dels infrarojos

El termòmetre infraroig permet que es pugui prendre la temperatura d'una persona sense la necessitat de mantenir contacte directe amb ella. A través de la seva lent, aquest aparell pot mesurar les radiacions infraroges del cos, i calcula la temperatura en uns segons.

Gràcies al fet que no hi ha contacte directe, no hi ha necessitat de desinfectar el termòmetre per cada persona que el faci servir, quelcom fa que sigui més ràpid i senzill. A més, té la mateixa precisió que un termòmetre tradicional.

Aquesta mesura se suma a les anteriors, com establir distàncies mínimes de seguretat entre clients, controlar i limitar l'aforament, facilitar gels, pantalles facials i mascaretes als empleats o la implementació de mampares a les caixes, entre d'altres.

D'altra banda, Carrefour vol prevenir el contagi comptant amb més de 900 tècnics de neteja que treballen netejant i desinfectant tant superfícies com carros i cistelles. A més, l'empresa descontamina totes les comandes en línia, neteja diàriament els camions i lliura les comandes evitant qualsevol contacte entre repartidor i client.

Carrefour també ha demostrat estar compromès en ajudar el màxim possible davant la difícil situació que estem vivint. Per això, de la mà de Creu Roja, dona productes a diferents associacions i bancs d'aliments de tot el país.