Raquel Sans de TV3

La nova i sorprenent feina de Raquel Sans, mítica periodista de TV3

Raquel Sans continua sent periodista, però en un escenari ben diferent

Raquel Sans, mítica presentadora del 'Telenotícies' de TV3ha sorprès tothom amb la seva nova feina. I és que ha passat de treballar a la petita pantalla a compaginar la seva feina com a periodista al teatre. Més concretament al Teatre Goya de la ciutat comtal, on s'ha estrenat l'obra 'Buffalo Bill a Barcelona'.

L'obra de Ramon Madaula i dirigida per Mònica Bofill, compta amb la participació de Raquel Sans. D'aquesta manera, en l'obra, Sans somia que es troba amb el cèlebre Buffalo Bill, interpretat per Madaula, i és entrevistat per la periodista de TV3 davant d'una ampolla de bourbon. 

Una simbiosi entre periodista i actriu

En l'obra en català, la qual dura una hora aproximadament, Ramon Madaula interpreta el mític explorador Buffalo Bill, el qual es va convertir en un gran showman. Així, Buffalo Bill va tenir la gran idea de muntar un circ amb els supervivents de la conquista de l'oest, com cowboys i indis. Convertint-se en tot un èxit. 

El títol de l'obra, 'Buffalo Bill a Barcelona', fa al·lusió a la visita el circ a la ciutat comtal l'any 1889. I és que no va funcionar massa a la capital catalana. Amb tot, el paper de Raquel Sans en l'obra, és el d'una periodista que posa en dubte el mateix protagonista i aquest es defensa com pot. 

Raquel Sans i Ramon Madaula en els assajos de 'Buffalo Bill a Barcelona'
Raquel Sans i Ramon Madaula en els assajos de 'Buffalo Bill a Barcelona'. | TV3

Pilar Rahola: presentadora a 8tv

Raquel Sans no és l'única que ha fet un gir professional. I és que fa qüestió d'unes setmanes, Pilar Rahola va passar de col·laboradora de 'El Fax de 8tv' a presentadora. D'aquesta manera, l'analista catalana ja s'ha estrenat com a presentadora del programa. La notícia va arribar després de sortir a la llum l'acomiadament d'Elisabet Cortiles, la qual ha estat substituïda per Rahola. 

Imatge de Pilar Rahola i Eduard Pujol al programa de 8tv
Pilar Rahola presentant el programa nocturn. | 8tv

Aquest canvi pot haver estat motivat perquè 8tv no ha tancat un bon 2022 referent a l'audiència. Tal com va informar El Món de la Tele, aquest acomiadament podria estar relacionats amb les baixes audiències de la cadena, la qual va tancar l'any amb un 0,8%. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp