Dani Alves

Nova troballa dels Mossos al lavabo de Sutton: el cas Dani Alves es complica

La investigació dels Mossos d'Esquadra per tal d'esclair els fets continua en marxa

El cas de la presumpta agressió de Dani Alves a una noia de 23 anys encara porta cua. La investigació dels Mossos d'Esquadra continua en marxa i, ara, s'han trobat noves proves al lavabo de la discoteca Sutton de Barcelona, local on van tenir lloc els fets. Segons revela El Mundo, les noves pistes podrien ser determinants pel brasiler.

Tal com afirma el mitjà esmentat anteriorment i també recull El món a RAC1, la policia catalana tindria restes d'esperma i empremtes que va poder localitzar al lavabo de la discoteca barcelonina on suposadament es va produir la violació. D'aquesta manera, la Unitat d'Agressions Sexuals dels Mossos, ha trobat les proves a les parets del bany.

Així, caldrà que els investigadors analitzin les proves trobades per tal de confirmar l'autoria o la innocència de Dani Alves. 

Discoteca Sutton Barcelona.
Discoteca Sutton Barcelona. | Twitter

Un agent va gravar la noia

A més, El Periódico informa que els investigadors tindrien les imatges de les primeres declaracions de la víctima que un dels agents de policia va gravar. Tot i que en aquell moment la jove estava molt nerviosa i plorava, va relatar tot el que va succeir la nit del 30 de desembre. Coincidint amb el que després va dir a la jutgessa. 

La noia de 23 anys, també va manifestar que se sentia molt avergonyida i culpable per no haver-se negat a dirigir-se al reservat on es trobava l'exjugador blaugrana. 

Una nova víctima ha parlat

Ahir va sortir a la llum el relat d'una presumpta nova víctima que asseguraria que, Dani Alves, també li va fer tocaments sense el seu consentiment. La periodista Mayka Navarro va explicar que Alves, hauria fet tocaments agressius i sense el seu consentiment a aquesta segona víctima la mateixa nit del 30 de desembre. 

Navarro, va declarar que l'ex del Barça va fer tocaments amb violència i li va posar les mans a l'entrecuix a aquesta nova víctima. A més a més, va cridar molt l'atenció que, segons va explicar la periodista, un cambrer que es trobava aquella nit treballant, va insistir molt a les noies perquè s'acostessin a la taula on hi havia Alves.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp