Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Dani Alves durant la celebració del Mundial de Qatar 2022.

Nova última hora en el cas Dani Alves: reconeix una cosa per primera vegada

Seria la quarta versió que Dani Alves dona dels fets de Sutton

Dani Alves canvia, novament, de versió. El futbolista, ex del Barça, hauria reconegut que sí que hi hauria hagut penetració en el presumpte abús sexual a una jove de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona. Segons avança el periodista Carlos Quílez d'Antena 3, aquesta seria la nova versió —la quarta— que sosté l'exfutbolista del F.C. Barcelona

Cal destacar que, prèviament, Dani Alves ja havia donat tres versions a la jutgessa del cas. Ara, segons la informació citada —i de la mà del seu nou advocat Cristóbal Martell—, Alves hauria modificat novament la seva versió per a fer-hi aquest afegitó. 

En la seva primera versió, el futbolista va assegurar que «no coneixia» la persona denunciant. A la segona, Alves al·legava que hi havia hagut «tocaments» i a la tercera que la jove li havia practicat una «fel·lació». Ara, gairebé un mes després, el futbolista hauria reconegut que hi hauria hagut penetració. 

«Ha reconegut que es va consumar l'acte sexual a través de penetració», assegura Carlos Quílez. «Segons totes les parts del cas, sí que hi va haver un intercanvi sexual al lavabo de Sutton. Alves diu que és consentit i la denunciant diu que la van violar», afageix. 

Dani Alves i el seu canvi d'estratègia 

Tot va coincidir amb el canvi de centre penitenciari. Dani Alves passava de Brians 1 a Brians 2 —una presó amb menys presos, on Alves comptaria amb més seguretat— i a la vegada canviava de defensa. Contractava Cristóbal Martell, advocat de gran reputació que ja havia defensat Leo Messi, els Pujol o havia exercit la defensa del Barça en el Cas Neymar. 

A més a més, de la mà de Martell, el futbolista preparava un recurs d'apel·lació que va ser entregat tot just fa una setmana a l'Audiència de Barcelona

Alves sol·licitava la seva sortida de presó fins que se celebrés el judici i, per assegurar que no marxaria, assegurava que estava disposat a entregar el seu passaport i a quedar-se a la seva residència d'Esplugues de Llobregat. 

La fiscalia, dies després, es posicionava en contra de la llibertat provisional de Dani Alves en considerar que encara hi havia un evident risc de fuga. Segons l'escrit, segueixen presents els motius de la presó: indicis racionals de criminalitat i risc de fuga per part de Dani Alves, sense que les mesures cautelars que proposava la defensa mitiguin aquests motius, diu l'escrit.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES del BARÇA al WhatsApp