Primer pla de Vinícius Júnior

Vinícius assenyalat: Li demanen que deixi de 'ballar' si vol jugar al Reial Madrid

Vinícius ja coneix els requisits del seu mentor per continuar jugant al Reial Madrid

Vinícius Júnior sembla que està vivint una pel·lícula de terror les últimes setmanes i Carlo Ancelotti tem per la seva integritat. Cada cop està més perseguit pels rivals de La Lliga i ja és el jugador de les cinc grans competicions europees que més faltes rep.

Tot i això, en moltes ocasions, Vinícius no es queda enrere i respon amb gestos de menyspreu. Per moltes raons que pugui tenir, l'actitud de Vinícius no és la correcta i això li està provocant greus problemes.

De fet, el Reial Madrid ja està preparant el seu futur i el seu gran defensor, Carlo Ancelotti, sembla que està més fora que a dins. Però això no és tot, ja que Vinícius sap que Raúl González Blanco, el futur entrenador del Madrid, li exigirà canvis per continuar jugant.

Raúl González Blanco serà el tècnic de Vinícius l'any que ve

Raúl González Blanco ja prepara el seu desembarcament al primer equip del Reial Madrid. Fins ara, ha dirigit el Reial Madrid Castilla amb gran èxit, ja que té el filial blanc ocupant una plaça d'ascens a la Segona Divisió, però el Santiago Bernabéu és una altra cosa.

Allí es trobarà amb jugadors com ara Vinícius Júnior, el qual és considerat com un dels millors jugadors del món. Tot i això, Raúl ha posat una sèrie de condicions per seure a la banqueta blanca i el madridista haurà de canviar la seva actitud.

Vinícius Júnior és constant objecte de faltes i provocacions del rival, però ell també entra al drap i Carlo Ancelotti ha hagut de tapar-li la boca al mig d'un partit més d'una vegada. El tècnic italià és el seu gran defensor i no permet que ningú s'hi fiqui, però al jove se li acaba la protecció amb l'arribada de Raúl.

Raúl González Blanco li ho deixa clar a Vinícius

Raúl González Blanco és el favorit de totes les quinieles per ocupar el lloc de Carlo Ancelotti a final de temporada. Si l'italià no aconsegueix cap títol, el seu futur està sentenciat i haurà de deixar el Reial Madrid, tal com li ha comunicat Florentino Pérez.

El president blanc ja ha parlat amb Raúl González Blanco sobre la seva aventura al primer equip i tot sembla encarrilat. Tanmateix, el tècnic del Castilla ha posat una sèrie d'exigències per acceptar el càrrec i no cedirà.

La veritat és que Raúl ha estat tot un exemple dins i fora del camp per al Reial Madrid. Sempre s'ha mostrat correcte i ha defensat amb orgull i honestedat la samarreta del millor club del món. Per això, no vol que s'oblidi i assenyala directament Vinícius Júnior.

Muntatge de Raúl González Blanco i Vinícius
Raúl González Blanco serà molt exigent amb Vinícius. | Europa Press

Raúl González Blanco posa condicions i Vinícius tremola

Raúl ja ha explicat a Florentino que vol que els jugadors del Reial Madrid representin a la perfecció els valors del club blanc. De fet, al Castilla ja ha prohibit que els seus arribin amb cotxes luxosos o amb roba que no sigui la de l'equip. A més, una altra de les mesures que prendrà Raúl és el fet de saludar sempre el rival després del partit, no permetre les faltes de respecte i tractar sempre amb decòrum el rival.

El mític '7' del Madrid no ho tindrà tan fàcil amb les estrelles del Santiago Bernabéu, però qui no s'adapti haurà de fer les maletes. Vinícius ja se n'ha assabentat de les exigències del seu futur entrenador i està nerviós, ja que sap que haurà de canviar d'actitud.

El seu objectiu és que els jugadors entenguin que són part del Reial Madrid dins i fora del camp i vol allunyar la polèmica al màxim. Raúl no vol discussions ni enrenous als partits, només vol centrar-se a aconseguir la victòria. Sembla que està descontent amb l'actitud de Vinícius en els darrers partits: si ho fa sota les seves ordres, li donarà un ultimàtum.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES del BARÇA al WhatsApp