Primer pla de Carles Puyol

La nova vida de Puyol i la seva dona Vanesa fora de Catalunya: Es farà d'or

Carles Puyol pot presumir que els seus negocis han anat molt bé

Carles Puyol ha pres una decisió que l'ha obligat a fer les maletes. L'exjugador del Barcelona, molt implicat en els seus negocis, algun dels quals és molt revolucionari, ha optat per mudar-se a Andorra. Al Principat resideix amb la seva dona i les seves dues filles.

Allà també tenen fixada la residència el 80% dels responsables de la seva nova companyia. Es tracta d'un projecte innovador, que es basa en tecnologia, criptomonedes i metavers. Entre els seus socis hi ha un altre exjugador del Barça com Iván de la Peña, o el cosí d'aquest, Carlos Grenoir.

Durant els darrers temps, el grau d'implicació de Carles Puyol a l'empresa ha anat a més. Així ho demostra en deixar casa seva per instal·lar-se a un altre país. La societat es va constituir fa sis anys i, en un primer moment, es va pensar com una xarxa social per a aficionats a l'esport.

Carles Puyol, presentant una gala
Carles Puyol amplia els seus negocis | GTRES

La companyia en qüestió, Olyverse, ha irromput amb molta força en un sector amb molt de marge de creixement. Disposa de fins i tot la seva pròpia criptomoneda, i aquest any han entrat a la metarealitat, recull Vanitatis .

Aquest projecte intenta convertir-se en una plataforma internacional de contingut d'entreteniment. També s'hi han involucrat estrelles mundials de l'àmbit de l'esport, la música o el cinema. Compten amb la participació d'Álvaro Morte, el professor de La casa de paper o de Koldo Serra, director de El Ministerio del tiempo.

Només cal fer una volta per les xarxes socials de Carles Puyol i la seva parella per adonar-se del canvi de paisatges. Tot i això, encara conserven casa seva al Baix Empordà, que és una bonica masia propera a Palafrugell. Allí va ser on van decidir passar el confinament.

La van llogar ja fa uns quants anys, i ara és el lloc escollit per Carles Puyol i els seus per gaudir de les vacances. Es troba tan còmode en ella que fins i tot va construir una pista de pàdel al terreny.

En qualsevol cas, la intenció de l'esportista i la parella és establir la seva residència a Andorra de manera indefinida. Troben al Principat les condicions adequades per criar les seves filles i poder gaudir de la natura i l'esport. Tampoc no cal passar per alt el règim bancari diferent que tenen.

Tot i que es troben en un ambient molt relaxat, el de la Pobla de Segur té una vida força atrafegada. Està molt implicat en els negocis i és habitual que mantingui reunions amb empresaris i restauradors de la zona. Volen donar a conèixer el seu projecte i busqueu arribar a la major quantitat possible d'inversors.

Per la seva banda, Vanesa Lorenzo segueix centrada en projectes com l'escriptura, els viatges de treball o les classes de ioga. Mentrestant, les dues nenes de la parella aprofiten per aprendre a esquiar.

El lloc escollit per la família és un poble de La Massana, on se'ls ha vist fer compres i prenent alguna cosa. Tenen la fortuna que estan a molt poc temps amb cotxe de Barcelona, on solien fer la seva vida.

Carles Puyol i la seva aposta pels negocis

La companyia de realitat virtual i metavers no és l'única que té Carles Puyol. Ha fet una gran aposta per ella, i fins i tot té el suport de Simon Sproule, exvicepresident de màrqueting d'Aston Martin i Tesla.

L'exfutbolista també compta amb una agència de representació de jugadors. També hi participa el seu bon amic De la Peña, amb qui manté una gran relació des de fa anys. És una de les persones en què més confia.

Carles Puyol i Xavi Hernández en una fotografia d'arxiu
Puyol amb el seu company Xavi | Arxiu

Una altra societat coneguda és Massivert SL, que segons el registre també es dedica a la representació esportiva. Apareix com a conseller l'empresari barceloní Ramón Sostres i també hi té presència el germà de l'internacional espanyol.

Carles Puyol està, a més, com a administrador solidari de Cantamio SL, enfocada al lloguer de béns immobles. El juliol de l'any passat va decidir ampliar el seu objecte social a l'activitat agrícola, ramadera i forestal.