Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Un caixer del Banco Santander, i al cercle uns bitllets en un caixer

Novetat per als clients del Banco Santander que facin servir els caixers automàtics

L'entitat financera ha adoptat una mesura innovadora que pot ser molt atractiva i valuosa pels clients

Els bancs treballen constantment a la innovació dels seus serveis. És fonamental oferir el millor productor possible i, a més, adaptar-se a les necessitats de la població. El mercat al sector financer és competitiu i els avantatges i els incentius poden ser un factor diferencial a l'hora de captar nous clients.

En aquest sentit, el Banco Santander ha anunciat canvis que transformen la manera de fer servir els caixers automàtics. L'entitat ha habilitat la funció 'Opera al caixer amb el teu mòbil', que permet treure diners d'una manera àgil i ràpida. Aquesta nova modalitat elimina la necessitat de fer servir targeta o introduir un PIN, i només requereix un dispositiu mòbil amb connexió a internet.

La gran novetat que presenta el Banco Santander

Els usuaris poden configurar fins a tres operacions des de la pàgina web o l'aplicació del mòbil del banc, que queden registrades. En arribar al caixer automàtic, cal marcar l'operació desitjada al telèfon i escanejar el codi QR que apareix a la pantalla del caixer. Un cop confirmada l'operació a través de Santander Key, que fa servir l'empremta digital o el reconeixement facial, el caixer facilita els diners sol·licitats.

Amb aquesta mesura, Banco Santander busca oferir una eina senzilla i còmoda per treure diners del caixer. Aquests canvis se sumen als que ja han introduït entitats com CaixaBank o BBVA. En els seus casos, la retirada d'efectiu es realitza mitjançant 'contactless', a través de la funció NFC incorporada a tots els smartphones.

Especial atenció als més grans

Aquestes iniciatives reforcen el compromís del Banco Santander per satisfer els clients. L'adopció de tecnologies innovadores ofereix una experiència atractiva i innovadora. D'altra banda, els bancs hauran d'oferir ajuda o, fins i tot, atenció personalitzada a la gent gran que vulgui fer servir aquest nou mètode i tingui dificultats en el procés.

Les noves opcions del Banco Santander poden estalviar temps als clients. La tecnologia avança molt ràpidament, i l'ús cada vegada més estès del telèfon mòbil està provocant molts canvis. Les empreses s'adapten a les necessitats dels consumidors, i un món hiperconnectat com l'actual requereix modernitzar molts processos habituals a la nostra vida quotidiana.